Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Bachelor in Biology Pre-Physician Assistant Studies
Saint Mary's University of Minnesota

Bachelor in Biology Pre-Physician Assistant Studies

Winona, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 40 520 *

Az egyetemen

* a további díjakat nem tartalmazza

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az orvos asszisztensek (PA) közvetlenül befolyásolják pácienseik életminőségét. PA-ként orvos felügyelete alatt fog dolgozni a sérülések és betegségek diagnosztizálásán, kezelési tervek elkészítésében, diagnosztikai tesztek elrendelésében és értelmezésében, valamint gyógyszerek felírásában. Ez egy rugalmas és mozgékony szakma, amely megfelel az egészségügyi igényeknek, és lehetővé teszi, hogy szakterületről szakterületre váltson.

Az orvos-asszisztensi programok szakok. A legtöbb orvos-asszisztensi képzést nyújtó iskolában csak posztgraduális képzési program van, ezért az orvos-asszisztensi iskolába belépni tervező diákoknak meg kell tervezniük, hogy a Saint Mary's Egyetemen biológia szakos főorvosi asszisztensi tanulmányokat folytatnak. A diplomás orvos-asszisztensi programok előfeltételei a Saint Mary's-ben állnak rendelkezésre.

A diplomás iskolai orvos-asszisztensi programoknak nyitott felvételi szabályzata van. A felvételi verseny alapon történik, a pályázókat a tanulmányi eredmények és az asszisztensi potenciál, a Graduate Record Exam (GRE) pontszáma, az orvosi asszisztenssel szerzett klinikai tapasztalat és a betegek kapcsolattartási ideje alapján értékelik.

Erősen javasolt a hallgató programjának összehangolása az iskolai asszisztensi szakkal, amelyre a hallgató jelentkezni kíván.

A program kiemeli

A biológia-előkészítő asszisztens szak lebilincselő, átfogó oktatást nyújt a biológiai tudományok terén – felkészítve Önt a posztgraduális programokra való jelentkezésre, amelyek a következő lépésre viszik az asszisztensi bizonyítvány megszerzése felé.

Egyedi programfunkciók

Mitől különleges:

 • Támogató, elkötelezett tantestület
 • Korszerű laborok és tantermek

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Biomedical Sciences (BBiomedSc) Majoring in Reproduction, Genetics and Development
  • Dunedin, Új-Zéland
 • PGDip (Dentistry) (Oral Microbiology)
  • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
 • MS a mikrobiológiában
  • Fargo, Amerikai Egyesült Államok