Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Bachelor in Biology Pre-Medical Imaging
Saint Mary's University of Minnesota

Bachelor in Biology Pre-Medical Imaging

Winona, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 40 520 *

Az egyetemen

* a további díjakat nem tartalmazza

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Biológia Pre-Medical Imaging szak egy négyéves oktatási kurzus, amelynek célja, hogy a hallgató számára bachelor of Arts diplomát szerezzen, és a biológia premedicina képalkotás szakán, különös tekintettel az echokardiográfiára, a radiográfiára vagy a szonográfiára.

Echokardiográfia hangsúly

A Saint Mary's Egyetem a Mayo Clinic School of Health Sciences echokardiográfiás képzési programjához kapcsolódik. A 21 hónapos szakmai gyakorlat előtt a hallgatónak teljesítenie kell az általános oktatási követelményeket, valamint az alább felsorolt előfeltételeket a Saint Mary's Egyetemen (körülbelül két év tanfolyam). A Mayo-i klinikai programba való felvétel a hallgató tanulmányi eredményétől függ. A klinikai program befejezése közben a hallgató beiratkozik a Saint Mary's-be, és külön tanfolyami díjat kell fizetnie. A klinikai program sikeres befejezése után a hallgató Mayo-tól bizonyítványt kap, és jogosult az American Registry of Radologic Technologists (ARRT) által kiadott minősítő vizsgára.

Radiográfiai hangsúly

A Saint Mary's University kapcsolódik a Mayo Clinic School of Health Sciences radiográfiás képzési programjához, Rochester, MN. A 21 hónapos szakmai gyakorlat előtt a hallgatónak teljesítenie kell az általános oktatási követelményeket, valamint az alább felsorolt előfeltételeket a Saint Mary's Egyetemen (körülbelül két év tanfolyam). A Mayo-i klinikai programba való felvétel a hallgató tanulmányi eredményétől függ. A klinikai program befejezése közben a hallgató beiratkozik a Saint Mary's-be, és külön tanfolyami díjat kell fizetnie. A klinikai program sikeres befejezése után a hallgató megkapja a Mayo-tól a teljesítési bizonyítványt, és jogosult az American Registry of Radologic Technologists (AART) által kiadott minősítő vizsgára.

Szonográfiai hangsúly

A Saint Mary's University a Mayo Clinic School of Health Sciences (Rochester, MN) szonográfiai képzési programjához kapcsolódik. A 21 hónapos szakmai gyakorlat előtt a hallgatónak teljesítenie kell az általános oktatási követelményeket, valamint az alább felsorolt előfeltételeket a Saint Mary's Egyetemen (körülbelül két év tanfolyam). A Mayo-i klinikai programba való felvétel a hallgató tanulmányi eredményétől függ. A klinikai program befejezése közben a hallgató beiratkozik a Saint Mary's-be, és külön tanfolyami díjat kell fizetnie. A klinikai program sikeres befejezése után a hallgató megkapja a Mayo-tól kapott bizonyítványt, és jogosult az American Registry for Diagnostic Medical Sonography (ARDMS) által kiadott minősítő vizsgára.

A program kiemeli

A Mayo Clinic School of Health Sciences-vel együttműködve az orvos előtti képalkotó szak az echokardiográfiára, a radiográfiára vagy a szonográfiára összpontosít.

Egyedi programfunkciók

Mitől különleges:

 • Hangsúly: Echokardiográfia, Radiográfia vagy Sonográfia
 • Gyakornoki a Mayo Clinic School of Health Sciencesnél
 • Készüljön fel a szakmai minősítés megszerzésére
 • Támogató, elkötelezett tantestület
 • Korszerű laborok és tantermek

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bio Sci-Cell Bio/Molecular Gen - Ph.D.
  • Kent, Amerikai Egyesült Államok
 • Biology - B.S.
  • Kent, Amerikai Egyesült Államok
 • Biology - B.A.
  • Kent, Amerikai Egyesült Államok
  • North Canton, Amerikai Egyesült Államok