Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Bachelor in Biology előlaboratóriumi tudós
Saint Mary's University of Minnesota

Bachelor in Biology előlaboratóriumi tudós

Winona, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 40 520 *

Az egyetemen

* a további díjakat nem tartalmazza

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A laboratóriumi tudományok előtti szak egy négyéves oktatási kurzus, amelynek célja, hogy a hallgató számára bachelor of Arts diplomát szerezzen, biológia elő-laboratóriumi tudományból, és hangsúlyt helyezzen a citotechnológiára vagy az orvosi laboratóriumi tudományra.

Citotechnológiai hangsúly

A Saint Mary's University a Mayo Clinic School of Health Sciences citotechnológiai képzési programja, Rochester, MN. A szakmai gyakorlat klinikai évét megelőzően a hallgatónak teljesítenie kell az általános oktatási követelményeket, valamint az alább felsorolt előfeltételeket a Saint Mary's Egyetemen (körülbelül három év tanfolyam). A Saint Mary's-ben felvett kreditek közül 30-nak felső osztályú kreditnek kell lennie. A Mayo-i klinikai programba való felvétel a hallgató tanulmányi eredményétől függ. A klinikai program befejezése közben a hallgató beiratkozik a Saint Mary's-be, és külön tanfolyami díjat kell fizetnie. A klinikai program sikeres befejezése után a hallgató citotechnológiai bizonyítványt kap, és jogosult az Amerikai Klinikai Patológiai Társaság (ASCP) Nemzeti Nyilvántartási Vizsgálatára.

Orvosi laboratóriumi tudomány hangsúly

A Saint Mary's Egyetem a Rochester állambeli Mayo Clinic School of Health Sciences orvosi laboratóriumi tudományos programjaihoz és a Hines állambeli Veterans Administration Hospitalhoz kapcsolódik.

A szakmai gyakorlat klinikai évét megelőzően a hallgatónak teljesítenie kell az általános oktatási követelményeket, valamint az alább felsorolt előfeltételeket a Saint Mary's Egyetemen (körülbelül három év tanfolyam). A Saint Mary's-ben felvett kreditekből 30 kredit felső tagozatos kredit. A Mayo vagy a Veterans Administration Hospital klinikai programjába való felvétel a hallgató tanulmányi eredményétől függ. A klinikai program befejezése közben a hallgató beiratkozik a Saint Mary's-be, és külön tanfolyami díjat kell fizetnie. A klinikai program sikeres befejezése után a hallgató bizonyítványt kap az orvosi laboratóriumi tudományból vagy az orvostechnológiából, és jogosult az American Society for Clinical Pathology, a National Credentialing Agency for Laboratory Personnel vagy bármely jóváhagyott tanúsító ügynökség tanúsító vizsgájára.

A program kiemeli

A biológia laboratórium előtti tudós fő az orvosi laboratóriumi tudományra vagy a citotechnológiára összpontosít. A szakmai gyakorlat klinikai éve alatt híres egészségügyi programokon tanulhat, beleértve a Mayo Clinic School of Health Sciences-t. A Saint Mary's-ben átalakuló oktatásban részesülsz, amely felkészít arra, ami a legfontosabb.

Egyedi programfunkciók

Mitől különleges:

 • Két hangsúlyos terület: Orvosi Laboratóriumi Tudomány, Citotechnológia
 • Gyakornoki a Mayo Clinic School of Health Sciencesnél
 • Készüljön fel a szakmai minősítés megszerzésére

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Biomedical Sciences (BBiomedSc) Majoring in Reproduction, Genetics and Development
  • Dunedin, Új-Zéland
 • Biology - B.S.
  • Kent, Amerikai Egyesült Államok
 • Biology - B.A.
  • Kent, Amerikai Egyesült Államok
  • North Canton, Amerikai Egyesült Államok