Keystone logo
Sacred Heart University Online RN-BSN-MSN - Klinikai ápolási vezető
Sacred Heart University Online

RN-BSN-MSN - Klinikai ápolási vezető

Fairfield, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

A Sacred Heart online kombinált bachelor és master of ápolási program kifejezetten arra lett tervezve, hogy segítsen az ápolóknak az RN-BSN-MSN-ből egy folyamatos tanfolyamon. Küldetésünk a legfelső szintű klinikusok képzése a bizonyítékokon alapuló gyakorlatban.

Ápolási végzettségünket nagymértékben ismerik és nagyra értékelik az egészségügyi vezetők, akik a mágneses felismerési programot keresik. Ezenkívül az SHU-t következetesen az amerikai felsőoktatási főiskolák közé sorolják, részben humanista alapelveink miatt. A tapasztalt díjnyertes kollégák kis szigorú osztályai és interaktív személyes figyelmének felkínálják Önt arra, hogy kiemelkedjenek a mai komplex egészségügyi iparágban. Egy professzionális, aki a szívből vezet, könnyű észrevenni.

A klinikai nővér szakosodás célja, hogy kielégítse a kiváló klinikai, adminisztratív és oktatási készségeket kereső munkaerő-ápolói igényeket a menedzsment és a vezetői szerepek megváltoztatására. Szerezd meg az új és fejlődő szerephez szükséges készségeket és ismereteket, amelyek célja a betegbiztonsággal, az ellátás minőségével és a költségekkel kapcsolatos kihívások kezelése. A program előkészíti a diákokat, hogy üljenek az Amerikai Szövetség az ápolási CNL Tanúsítványvizsgára.

Az Iskoláról

Kérdések