Keystone logo
Royal Veterinary College MSc Wild Animal Health
Royal Veterinary College

MSc Wild Animal Health

London, Egyesült Királyság

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2023

GBP 19 440 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

MSc Wild Animal Health

Ez a világszínvonalú szakmai mesterképzésre (a kilépési pontok Bizonyítvány és diploma) készített több mint 190 diplomás megalakulása óta 1994-ben. Ez biztosítja képzett állatorvosok mélységű ismeretekkel rendelkeznek a menedzsment a vadon élő állatok és az epidemiológia, a kezelés és a betegség.

&nbsp

Az elmúlt 30 évben, beavatkozások, egészségügyi okokból, a jólét és a természetvédelmi, a szabadon élő vadállatok végeztek egyre gyakrabban. Specialist állatorvosi szakértelemre van szükség ahhoz, hogy értékelni és irányítani betegségek a vadon élő állatok.

&nbsp

Fölbukkanó fertőző betegségek is tekinti komoly veszélyt mind a vadon élő állatok, és a hazai állat-és emberi populációkban, hogy kölcsönhatásba lépnek ezek a fajok.Ezen kívül, számos vadon élő állatfajok fogságban, állatkertekben és a laboratóriumban, ami oda vezetett, hogy megnövekedett a kereslet a speciális készségek és ismeretek.

&nbsp

A résztvevők a tanfolyam végzős az analitikus készség, a megértés, a bizalom és a nyelv és a gondolkodás befolyásolására politikai döntéshozatal a szervezeteken belül.

&nbsp

A megosztott ösztöndíj egy közös kezdeményezés között a Commonwealth Ösztöndíj Bizottság (finanszírozásával DFID), a Királyi Állatorvosi Főiskola részeként a brit támogatási program a fejlődő országokban.

&nbsp

2012/13, 2 díjak állnak rendelkezésre a pályázók számára az MSc Wild Animal Health / biológia, MSc fertőző betegségek ellenőrzése az állatok és az MSc Állatorvosi Epidrmiology. A finanszírozás fedezi a teljes költséget az díjas 's tanulmány az Egyesült Királyságban (díjak), beleértve a repülőjegy.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Master of Science in Global One Health: Betegségek az ember-állat interfészen (MScGOH)
    • Antwerp, Belgium
  • Nemzetközi állategészségügy (online tanulás) MSc, PgDip (ICL), PgCert (ICL), PgCert, PgDip, PgProfDev
    • Online
  • Equine Horse Care Diploma
    • Online