Keystone logo

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

A logo

Bevezetés

A Rutgers üzleti oktatás felkészíti a tanulókat a siker - nem csak az általuk választott területen, hanem az életükben. A mi átfogó egyetemi kurzusok a mi nagyra értékelt MBA program, a Rutgers oktatás egy életet megváltoztató élményt ad a tanuló a készségek és ismeretek a globális versenyben, miközben tovább bővítik elismerését, hogy működik a világ. Sokan írják, hogy az egyik leghasznosabb tapasztalatait életükben - szakmailag és személyesen is.

De mi teszi a RBS élmény annyira különbözik a többi legjobban iskolákban? Megtalálja országosan legmagasabb rangú programok széles skáláját területeken, beleértve Pharmaceuticals, pénzügy és Supply Chain Management. És a helyszín könnyű hozzáférést biztosít a karrierlehetőségek a New York / New Jersey területén.

De a legtöbb diák rámutatni a valódi értelemben vett "illeszkedő", mint a legfontosabb különbség az RBS tapasztalat. A diákok szinte azonnal jól érzik magukat az iskolában kultúráját. És mivel mi az a legjobban szereplő oktatás általában alacsonyabb áron, mint más üzleti iskolák, a diákok élvezik a sokkal magasabb megtérülést.

Helyszínek

  • New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854, 08854, New Brunswick

  • Rutgers Business School—Newark 1 Washington Park | Newark, NJ 07102, 07102, Newark

  • 286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302, 07302, Jersey City

  • 161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960, 07960, Morristown

Kérdések