Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Bevezetés

Roseman University of Health Sciences egy nonprofit, magánintézmény, amely felsőoktatási képzésben részesíti az alap- és felsőfokú egészségügyi szakemberek következő generációját, akik szolgálnak, együttműködnek és új normákat állítanak fel közösségeikben és szakmáikban.

Az egyetemek Henderson és Summerlin (Las Vegas), Nevada és Dél-Jordánia (Utah) városaiból állnak, a Fogorvosok Főiskolájából áll, amely felsőfokú oktatást nyújt a fogszabályozásban és a fogorvosi ortopédiában / MBA rezidenciában, valamint az általános fogászat felsőfokú oktatásában. és a fogorvos orvosa; Gyógyszerészeti Főiskola, gyógyszerészi doktorral és szakmai továbbképzéssel; Ápolói Főiskola, amely ápolástudományi alapképzést, ápolással felgyorsított tudományos alapképzést és ápolói tudománymester / családápoló szakembert kínál; és az egészségügyre összpontosító MBA program.

Roseman University of Health Sciences orvostudományi doktorát is felajánlja az Orvostudományi Főiskolán keresztül, miután akkreditálva lesz. Több mint 6500 Roseman végzett diplomás ellátja a betegeket, kutatást végez, közegészségügyet és politikát folytat Nevadában, Utah-ban és az egész országban. Az Északnyugati Bizottság regionális szinten akkreditálja a Roseman Egyetemet főiskolákon és egyetemeken.

Roseman University of Health Sciences elősegíti az általunk szolgált közösségek egészségét és Roseman University of Health Sciences az egészségügyi szakemberek jelenlegi és jövőbeli generációinak oktatásával, kutatással és betegellátással. Aktívan folytatjuk a partnerségeket és a társulásokat missziónkkal és munkánkkal összhangban, olyan környezet megteremtéséért, amely elősegíti mind a belső, mind a külső együttműködést az optimális eredmények elérése érdekében, és elkötelezett a felelősségteljes költségvetési irányítás mellett minden erőfeszítésben.

Helyszínek

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Kérdések