Keystone logo
Riyadh Elm University Bachelor of Dental Surgery
Riyadh Elm University

Bachelor of Dental Surgery

Riyadh, Szaúd-Arábia

Request duration

Angol, Avestan

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Riyadh Elm University , a korábbi Rijádi Fogorvosi és Gyógyszerészeti Főiskola hatéves fogászati sebészeti alapképzési programja egy professzionális fogorvosi program, amelynek során a hallgatók a program kezdetétől fogva klinikai eljárásokkal vesznek részt, különös tekintettel a szájüregi orális ismeretek felismerésére és megelőzésére. betegségek.

A Fogorvosi Tanszék célja egy ösztönző és élvezetes program bemutatása, amely készségeket és hozzáállást fejleszt a továbbtanuláshoz az érettségi után; más szóval élethosszig tartó tanulókká válni.

A tanterv egyensúlyt élvez a problémalapú, önálló, hagyományos és gyakorlati tanulási megközelítések között, a hallgatók korai kitettségével a klinikai fogorvosi gyakorlatnak. A tanterv széles körű fogorvosi képzést biztosít a hallgatók számára, amely ösztönzi a folyamatos szakmai fejlődést, és jól átgondolt, gondolkodó és érett orvosokból álló diplomákat hoz létre.

A fogászat mai izgalmas és kihívásokkal teli korszakában a fogbetegségek nagy része megelőzhető. Habár a fájdalom enyhítésére és a fogbetegségek kezelésére ma már nagyon sokféle technika létezik, mégis szükség van további fejlesztésekre és jobb módszerekre e betegségek megelőzésére és kezelésére. Ezzel együtt szükség van új oktatási módszerek kifejlesztésére a mai fogorvos hallgatói számára.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • PhD a foggyógyászatból
    • Pilsen, Csehország
  • Nemzetközi szájsebészeti mesterképzés (IMOS)
    • Barcelona, Spanyolország
  • Fogászati előkészületi program
    • Lamoni, Amerikai Egyesült Államok