Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Bevezetés

Az ír királyi sebészkollégium - a Bahreini Orvostudományi Egyetem, vagy az írországi Bahreini Királyi Sebészkollégium az ír királyi sebészkollégium alkotó egyeteme, amelyet 1784-ben hoztak létre Dublinban, Írországban. Bahreint a Bahreini Királyság Felsőoktatási Tanácsa is engedélyezi független magánegyetemként, és hasonlóan a dublini kollégához, non-profit non-profit egészségtudományi intézmény, amely az oktatásra és a kutatásra összpontosít, hogy pozitív változásokat indítson az egész országban. emberi egészség az egész világon.

A bahreini hallgatók oktatásának régóta fennálló múltjával az írországi Royal College of Surgeons meghívást kapott, hogy saját szigetén létesítse a szigetet, és az egyetem 2004-ben hivatalosan is megnyitotta kapuit 28 orvostanhallgató csoportja előtt. az épített campus - amely számos oktatási teret, laboratóriumokat, irodákat, könyvtárat, éttermet, külön hallgatói támogató központot, valamint kiterjedt sport- és szabadidős létesítményeket tartalmaz - az orvostudományi iskolákban több mint 1300 hallgatónak ad otthont; Ápolói és szülésznői és posztgraduális tanulmányok és kutatás.

A három kontinensen összehangolt, magas színvonalú transznacionális oktatás biztosításával az írországi Bahreini Királyi Sebész Főiskola szerte a világon elismert gyakorlati kész diplomásokat produkál, akik versenyezhetnek a nemzetközi helyekért. Az egyetem emellett az egészségügyi és az orvosbiológiai tudományok eredeti kutatásának és fejlesztésének fejlesztésére összpontosít, összhangban a régió követelményeivel.

Helyszínek

  • Al Sayh

    Al Sayh, Bahrein

    Kérdések