Keystone logo
Queen's University Belfast MSc Szakmai Ápolási Felnőtt Ápoló
Queen's University Belfast

MSc Szakmai Ápolási Felnőtt Ápoló

Belfast, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Az MSc Professional Nursing program lehetővé teszi, hogy mesterképzést szerezzen, és jogosult lesz felnőtt ápolóként regisztrálni az Ápolási és Szülésznői Tanácsba (NMC). Az ápolónő hálás, dinamikus és magasan képzett szakember.

Ez a kurzus felvértezi a hallgatókat azokkal a tudással, készségekkel és tulajdonságokkal, amelyekkel személyközpontú, csapatalapú, biztonságos és hatékony ellátást nyújthatnak a mai rohanó, dinamikus egészségügyi szolgáltatásban.

A legmodernebb klinikai készségeinken és szimulációs csomagunkban tanulhat, és számos gyakorlati gyakorlatot teljesíthet. A kurzust az akut és krónikus ellátás, a palliatív ellátás, a közösségi ápolás és a mentális egészség szakértői tanítják, akik támogatják Önt abban, hogy gondoskodó, együttérző szakemberré váljon, és együttműködjön emberekkel, családokkal és közösségekkel. Az interdiszciplináris tanulásra való összpontosításunk a kétéves tanfolyam során gazdagítja tapasztalatait, és segít felkészülni a szakmai gyakorlat valóságára.

Ezt a programot teljes mértékben az Otthoni Tanulók Egészségügyi Minisztériuma finanszírozza, beleértve a teljes díjat és az ösztöndíjat. A programban részt vevő hallgatók nem igényelhetnek finanszírozást a Diákhitel Társaságtól. A program részmunkaidős programként nem elérhető.

Ha korábban elkezdett vagy befejezett egy DoH által fizetett helyet/ösztöndíjat egy előregisztrációs ápolói, szülésznői vagy AHP tanfolyamra Észak-Írországban, akkor nem lesz jogosult finanszírozott helyre ebben a programban.

2022-ben nem tudjuk felajánlani ezt a programot azoknak a hallgatóknak, akik nem jogosultak finanszírozott helyre, amely magában foglalja a brit és a tengerentúli hallgatókat is. Várjuk a visszaigazolást arról, hogy az uniós diákok hozzáférhetnek-e finanszírozott helyhez.

Professzionális ápolás Felnőtt ápolás Kiemelt

A sikeres hallgatók mesterképzést kapnak, és felnőtt ápolóként regisztrálhatnak az NMC-nél.

Szakmai akkreditációk

  • A programban végzettek jogosultak lesznek felnőtt ápolóként regisztrálni az NMC-nél. Ez a kurzus úgy készült, hogy megfeleljen az NMC Future nurse: a bejegyzett ápolónők jártassági szabványainak, és az NMC jóváhagyta.

Karrierfejlesztés

  • Ez a program gyorsított utat biztosít a végzetteknek egy kivételes ápolói karrierhez. Sok munkáltatónál a mesterképzés megnövelt karrierlehetőségeket biztosít az ápolók számára.

Világszínvonalú létesítmények

  • A programon részt vevő hallgatók új, magas színvonalú szimulációs központunkat fogják használni, amely az első ilyen jellegű Európában. A hallgatók csapatban tanulnak más tudományterületek hallgatói mellett, beleértve az orvostudományt és a gyógyszerészetet, és hozzáférhetnek a legújabb tanulási technológiákhoz.

Hallgatói élmény

  • A Queen's Nursing & Midwifery School hallgatóit jól támogatja az egyetemen belüli személyi oktatók hálózata, valamint a kapcsolattartó oktatók és felügyelők az elhelyezkedésben.
Ez egy úttörő program, amely felvértezi a hallgatókat azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyekkel sikeres felnőtt ápolói karriert alakíthatnak ki. A programban végzettek fel lesznek szerelve arra, hogy vezetőkké váljanak a maguk területén.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések