Keystone logo
Queen's University Belfast MSc haladó szakmai és klinikai gyakorlat
Queen's University Belfast

MSc haladó szakmai és klinikai gyakorlat

Belfast, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19 100 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi díj

Bevezetés

Ez a 16 hónapos tanított mesterképzés tehetséges és innovatív szakembereket nevel, előtérbe helyezve a gyakorlatot. A kurzust az ápolónői és szülésznői iskolával régóta kapcsolatban álló öt szakember vezeti, Pathways , amely lehetővé teszi a különböző szakmai háttérrel rendelkező hallgatók számára, hogy áttekintsék saját gyakorlatukat, és megosszák egymással kiegyensúlyozott és kritikus megállapításaikat, amelyek hozzájárulnak az egészségügyi és szociális egészség minőségének és hatékonyságának javításához. gondozási ellátás globális szinten.

Szorosan együttműködünk helyi egészségügyi szolgáltatóinkkal, hogy személyre szabott klinikai tapasztalatokat tervezzünk mesterszakos hallgatóink számára. Minden hallgató 225 órás klinikai tapasztalatot vállal a tanulmányaihoz kapcsolódó környezetben, hogy ötleteit a befejezésig fejlessze. A diákok regionális kiválósági központokban dolgoznak, és sokan kapcsolatokat és barátságokat alakítanak ki, amelyek karrierjük során folytatódnak.

Az elhelyezésekért további 3000 GBP díjat kell fizetni.

Haladó szakmai és klinikai gyakorlatok

A program 16 hónapig tart, ezalatt a hallgatók 6 szakápolói vagy szülésznői modult, klinikai gyakorlatot és egy szakdolgozatot teljesítenek.

Karrierfejlesztés

  • Ez a kurzus azoknak a regisztrált ápolóknak és szülésznőknek szól, akik a legkülönfélébb területeken dolgoznak, és saját karrierjükön gondolkodnak.
  • Ez a program olyan kivételes szakembereket hoz létre, akik rendelkeznek az innovatív és feltörekvő gyakorlatok előmozdításához és fenntartásához szükséges készségekkel. A program végzett hallgatói vezetői vagy kutatói és tanári pályára lépnek.

Hallgatói tapasztalat

  • Különböző szakmai háttérrel rendelkező hallgatók találkoznak ezen a programon, és megosztják egymással szakértelmüket, áttekintik saját gyakorlatukat, és megosztanak kiegyensúlyozott és kritikus megállapításokat, amelyek hozzájárulnak az egészségügyi ellátás minőségének és hatékonyságának globális szintű javításához.
  • A programban részt vevő hallgatók gyakorlati gyakorlatot végeznek egyik nemzetközileg elismert gyakorlati partnerünknél. Az elhelyezéseket gondosan megtervezzük minden egyén számára, hogy optimalizálják tapasztalataikat és tanulási eredményeiket.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések