Keystone logo
Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Bevezetés

Londoni tanterv. Mediterrán életmód.

A Queen Mary's Malta Campus lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányozza a Meds-t.

A szeptemberi nevezésre várjuk a jelentkezéseket, a jelentkezési határidő március 1.

Tanuljon egy ötéves Medicine MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) alapképzési programot Máltán, Európában. Ha QMUL Malta címen tanul, akkor az egyik legjobb egyetemen fog orvost tanulni.

175655_Clipboard01.jpg

Történelem

Málta, az Egyesült Királysághoz hasonlóan, büszke múltra tekint vissza a szakértő egészségügyi ellátásra, és a Queen Mary University of London (QMUL) része a tekintélyes Russell Group egyesületnek az Egyesült Királyságban (Egyesült Királyság). A Russell Group egyetemeinek óriási társadalmi, gazdasági és kulturális hatásai vannak helyileg, az Egyesült Királyságban és szerte a világon.

Korábban Barts és The London School of Medicine and Dentistry néven ismerték, a QMUL vezető orvosi iskola. A Barts and The London Európa legrégebbi kórházából, az 1123-ban alapított St Bartholomew's-ból (az úgynevezett Barts-ból) és Anglia első orvosi iskolájából, a Londonból jött létre, amely 1785-ben nyílt meg.

Az QMUL Malta MBBS program megegyezik a londoni programmal, és Önt Máltán a QMUL munkatársai, valamint az iskola által kiképzett helyi klinikusok tanítják majd.

Gozo szigete

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","source":""}" />

QMUL Malta 2019 októberében nyílt meg. A legmodernebb campus a Gozo Általános Kórház területén található, és hozzáférést biztosít egy 21. századi anatómiai központhoz. Gozo a Máltai Köztársaságot alkotó három sziget egyike.

A sziget teljesen kétnyelvű, az angol és a máltai is hivatalos státusszal rendelkeznek. Kiváló összeköttetésekkel rendelkezik Európával is.

Málta káprázatos, 7000 éves múlttal rendelkezik: a szigeteknek három UNESCO Világörökségi helyszíne van (köztük az egész máltai főváros, Valletta). A közelmúltban Máltát láthatta a tévében: a szigetek kínálnak néhány lenyűgöző helyszínt a Trónok harcának.

Tandíjak

32.000 € évente.

Pályázati folyamat

A jelentkezők közvetlenül az egyetemre jelentkeznek , nem az Egyesült Királyság szokásos jelentkezési rendszerén, az UCAS-on keresztül.

Helyszínek

Helyszínek
  • Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

Kérdések