Keystone logo

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

A logo

Bevezetés

A 3. helyen található az Egyesült Királyságban az Orvostudomány számára (Guardian University Guide 2018)

A londoni Queen Mary University (QMUL), az Egyesült Királyságban működő Russell Group egyetem orvosi egyetemet nyitott Máltán, Európában. Jelentkezéseket 2021. szeptemberi nevezésre fogadunk el, a jelentkezés határideje pedig 2021. június 30 .. Kínálunk:

  • Egy ötéves orvosi MBBS Málta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) egyetemi program.

Az ösztöndíjak 2021-ben vehetők igénybe a 2021/22-es nevezésre.

A programot a Barts és a London School of Medicine és fogászat, a vezető brit orvosi iskola, amely egy kar a QMUL. Barts és The London alakult ki az európai legrégebbi kórházból, az 1123-ban alapított Szent Bartholomew-ból (az úgynevezett Barts-ből) és az első 1785-ben megnyitott londoni orvosi iskolából.

Ez a gyógyszeres program ugyanazt a tantervet követi, mint a Londonban tanított QMUL program, és Máltán a QMUL személyzete, valamint az iskola által képzett helyi klinikusok tanítják.

Máltáról

A program alapja Gozo, amely a Máltai Köztársaságot alkotó három sziget egyike. Málta elbűvölő története 7000 év: a szigeteknek három UNESCO világörökségi helyük van (beleértve az egész máltai fővárost, a Vallettát). Nemrégiben látta Máltát a tévében: a szigetek a Game of Thrones lenyűgöző helyeit kínálják.

Tandíj

27.000 euró évente

Pályázati folyamat

A pályázók közvetlenül az egyetemre vonatkoznak , nem pedig az Egyesült Királyság egységes alkalmazásrendszere, az UCAS.

Helyszínek

  • Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

Kérdések