Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Bevezetés

Ponce Health Sciences University elkötelezett amellett, hogy a rendelkezésre álló legmagasabb színvonalú orvosi oktatási programokat kínálja. Ez a cél az egyetem kutatási és egészségügyi szolgáltatási programjai mellett folytatja a 40 év feletti hagyományt, amely szakmánk fejlesztését és a közösségünkhöz való hozzájárulást szolgálja.

Puerto Ricóban és külföldön egyaránt elismert oktatási szolgáltatások és kutatási eredmények miatt az egyetem továbbra is az orvostudomány, a klinikai pszichológia, az orvosbiológiai tudományok, a közegészségügy és az ápolás területére összpontosít. Az egészségügyi ágazat jövőbeli kihívásainak megoldása érdekében az egyetem innovatív mester- és képesítő programokat indít, amelyek kifejezetten a szakmán belüli szolgáltatási hiányosságok pótlására és az egészségügyi közösség magasan képzett szakemberekkel való javítására szolgálnak.

Az oktatási kiválóság iránti elkötelezettségünk egy olyan alapérték, amely arra készteti az egyetemet, hogy nemcsak kiemelkedő oktatókat, hanem kiemelkedő hallgatókat is keressen és toborozzon. A kibővített akadémiai és szakmai oktatási kínálat kooperatív és meghitt tanulási környezetben történő egyesítésével a Ponce Health Sciences University továbbra is magas szintű kompetenciájú egészségügyi szakembereket diplomázik a közösségüknek és a szakma növekvő jövőbeni igényeinek.

Helyszínek

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Kérdések