Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Bevezetés

Az ipari és rendszermérnöki munka (ISE) egy olyan szakterület, amely az optimális megoldások fejlesztésére és megvalósítására összpontosít rendszerszintű perspektívából.

Ez magában foglalja az embereket, a technológiát, a minőséget, a pénzügyeket, az információkat és a környezetvédelmet. Az ipari rendszermérnök fő feladata, hogy másokkal harmonikusan szervezkedjen és együttműködjön az operatív eljárások egyszerűsítése, a termelékenység és az általános rendszer teljesítményének javítása érdekében. A végső cél a hatékonyság növelése, a működési költségek csökkentése és az ügyfelek elégedettségének növelése.

Az ISE különbözik más hagyományos mérnöki tudományágaktól, ahol az ismereteket és készségeket meghatározott területeken alkalmazzák. Például a hagyományos gyártási mérnökök általában termelési környezetben dolgoznak. Ezzel szemben az ISE lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy különféle szervezetekben dolgozzon, beleértve az ipari és a kereskedelmi szektort is. Ebben az összefüggésben az ipari és rendszermérnökök sokkal rugalmasabb pályafutással rendelkeznek. Az ISE diplomások új termékek fejlesztésében, szállításban, vidámparkokban, logisztikai szolgáltatásokban, bankokban, közművekben, üzletfejlesztési tanácsadó vállalkozásokban, kormányzati szervekben stb. Dolgoznak. Az ISE tudományág végső célja, hogy vezető szerepet töltsön be a tervezésben. integrált ipari és kereskedelmi rendszerek fejlesztése a közösség előmozdítása és jóléte érdekében.

Az ISE Tanszék létesítményei páratlanok Hongkongban és a régióban. Ezek tartalmazzák:

  • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
  • A Tudásmenedzsment és Innováció Kutatóközpont
  • Microsystems Technológiai Központ
  • A Digitális Gyár
  • Partnerállam ultraprecíziós megmunkálástechnika kulcs laboratórium
  • Fejlett gyártástechnológiai kutatóközpont

Ezek a létesítmények a legkorszerűbb hardverektől és szoftverekig terjednek a fejlett gyártástechnológiai fejlesztéshez, a logisztikai szimulációhoz, az e-üzleti rendszerfejlesztő eszközökhöz, a számítógéppel támogatott tervezéshez és a virtuális termékfejlesztésig.

A tanszék aktívan együttműködik az iparral közös kutatási projektek, tanácsadások és oktatási vállalati rendszerek révén.

Ez az erős együttműködés a helyi és a regionális iparral egyaránt, kiváló felszereltségével és munkatársainak szaktudásával együtt a hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy belemerüljenek ebbe az együttműködési környezetbe, amely nagy előnyt jelent számukra, amikor diplomát szereznek.

Helyszínek

  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

Kérdések