Keystone logo
Park University Társult diploma ápolás
Park University

Társult diploma ápolás

18 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Ellen Finley Earhart Department of Nursing A Park University indult 1987-ben társult szak.

Építve az előfeltétele a Park University Associate Degree Program, a BSN befejezése program egy karrier mobilitási utat a Associate Degree RN, hogy továbbra is ápoló képzés. A program egybevág a Park University jövőkép és a küldetés, valamint a jövőkép és a küldetés a Nursing Program.

A BSN befejezése Program egy online mértékben, hogy a felajánlott nyolc hetes ülés, és úgy tervezték, hogy a rugalmas formában. Ez a karrier mobilitási program a diákok a lehetőséget, hogy bővítsék ápolói ismeretek és testre szabhatják a terv tanulmány a művészetek, a tudományok és a humán, hogy illeszkedjen a személyes érdekeiket. A teljes program általában kitölteni 18 hónap, bár Park University lehetővé teszi a legfeljebb öt évig, hogy töltse ki az összes fokú követelményeknek.

Főbb jellemzők

A BSN befejezése Program Park jellemzői:

  • Nem lakóhely szükséges - Több kezdési időpontok a tanév során - Hozzáférés egy hatalmas on-line könyvtár és a magas színvonalú oktatási források - Kar fejlett fok, tanítási tapasztalat és a klinikai gyakorlat különböző ápolási különlegességek

Alkalmazások

A Ellen Finley Earhart Nursing Program is fogadnak jelentkezéseket a BSN diploma befejezése programot. Pályázatokat fogadjuk el egész évben. Ahhoz, hogy indítsa el a folyamatot, lépjen kapcsolatba a Department of Nursing részletes utasításokat a pályázati eljárás, dokumentáció beterjesztését és a felvételi folyamat.

Átutalások

Akkor át nem szoptatás hitelek, ha szerzett egy "C" szinten, mindkét tanfolyam és ha azok megegyeznek a tartalom a kurzus van szükségünk. Lépjen kapcsolatba a Nursing Program iroda a felvétel előtti nevelési terv felülvizsgálatát. (A Nursing Program Awards felvett hallgató 60 órás tanfolyam hitel a RN engedélyt.)

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok