Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Bevezetés

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) 1886-ban alapították a három állam területének képzési igényeinek kielégítésére. Főiskolánk több mint egy évszázada közösségi hagyomány a minőségi oktatást kereső hallgatók számára, felkészítve őket a keresleti területekre. Ohio Valley College Of Technology hallgatói tapasztalt oktatóktól tanulnak, akik törődnek velük. Több ezer ember részesült a nagy karrier és a nagy élet eléréséhez szükséges képzésben. Akár épp középiskolai végzettségű, vagy a mai pályafutása során el kell mozdítania ismereteit, az Ohio Valley College Of Technology segíthet megvalósítani céljait. Hosszú távú tapasztalatunk a hallgatók és a munkaadók kiszolgálásáról a régióban nagy hasznot hoz diplomáink számára. A munkaadókkal folytatott gyakori kommunikáció lehetővé teszi számunkra, hogy naprakészen maradjunk a munkaadók által igényelt készségekkel. Pályakezdő Karrier Menedzsment irodánk együttműködik a munkaadókkal, hogy kielégítsék a személyzeti igényeket és segítsenek diplomásainknak a diploma megszerzése után megfelelő karrier megtalálásában.

Ohio Valley College Of Technology évek óta Ohio Valley College Of Technology szolgálja a hallgatókat és a munkaadókat. Ez a hosszú távú tapasztalat előnyt jelent hallgatóink számára. A munkaadókkal folytatott nyílt és gyakori kommunikáció lehetővé tette számunkra, hogy naprakészek maradjunk a munkaadók által keresett készségek és a személyzeti igények terén, hogy képesek legyünk a hallgatókat karrierjükbe helyezni az érettségi után. Ohio Valley College Of Technology folyamatosan felülvizsgálja és kiigazítja programjait, hogy megfeleljen a helyi munkaerőpiac változó igényeinek.

Ohio Valley College Of Technology intézményesen akkreditálta az Egészségügyi Oktatási Iskolák Akkreditáló Irodáját (ABHES) társult diplomák és oklevelek odaítélésére.

Helyszínek

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Kérdések