Keystone logo

University of Osijek Faculty of Economics

A logo

Bevezetés

Ebben az évben, Közgazdaságtudományi Kar Eszéken jelzi a ötvenkettedik évfordulója sikeres munkát és a nyolc év végrehajtásának teljesen új alkalmazkodó oktatási programok összhangban Bologna megállapodás.

Ez Kar játszott fontos szerepet képzése tudósok és szakértők ezen Horvátország része. 2013-ig, 10.316 diák végzett, 345 befejezte szakirányú tanulmányok, 691 már oda mester fokozatot és 191 már oda doktori fokozatot. A Kar kíván létrehozni magát, mint egy önálló, modern, viszonylag versenyképes intézmény, közel Európa és a világ minőségi oktatás és a tudományos kutatás. Az eredmények ezen erőfeszítések tükröződnek különösen revitalizáció és a növekvő szintű nemzetközi és helyi együttműködés, a növekvő hallgatói részvételt a különböző szintű oktatási programok.

2011-ben a Kar végeztek sikeres folyamat a nemzetközi akkreditációs és elnyerte a IQA (CEEMAN Nemzetközi Minőség Akkreditációs) tanúsítványt megerősítve magas színvonalú a programról és annak végrehajtásáról, a személyzet potenciál és berendezések minősége, valamint a végső eredményt. Neve a Gazdaságtudományi Kar Eszéken is megtalálhatók a nemzetközi tudományos adatbázis világ legjobb üzleti iskolák. Ilyen felismerhetőség nemzetközi szinten hozott további elismerést, UNESCO Chair vállalkozási, amely elnyerte intézmények és magánszemélyek kiemelkedő eredményeket ért el a területen.

2013-ban a Kar kapott Megfelelőségi tanúsítvány az ISO 9001: 2008 szabvány, Ami azt igazolja, a Kar elkötelezettségét, hogy magas színvonalú oktatási szolgáltatásokat és a tudományos kutatás, és végrehajtása sikeres menedzsment szervezeti rendszer.

Az a tény, hogy a Gazdaságtudományi Kar Eszéken volt alapított 52 évvel ezelőtt, Mint az egyik első felsőoktatási intézmény a városban és a régióban, és hogy ez volt az egyik építőkövei létrehozó JJ Strossmayer Egyetem Eszék egyértelműen jelzi, hogy a gazdag hagyomány és a jelen szellemi kapacitása Kar erős lesz impulzusokat fejlesztése a gazdaság mind a régióban, és Horvátország egészére.

Helyszínek

  • Ekonomski fakultet u Osijeku Trg Ljudevita Gaja 7 , 31000, Osijek

Kérdések