Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine Állatorvos diplomát
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Állatorvos diplomát

Corvallis, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Összehasonlító egészségtudományok

Az összehasonlító egészségügyi tudományok egy multidiszciplináris program, amely az MS és Ph.D. fok. A program arra ösztönzi a kérelmezőket, akik érdeklődést mutatnak olyan összetett egyidejű kérdések iránt, amelyek multidiszciplináris megközelítést igényelnek. A programban részt vevő karok érdeklődési területei a mikrobiológia, az ökológia, az immunológia, a táplálkozás, az élelmiszer-tudomány, a biomérnöki tudományok, az állatorvoslás, a közegészségügy, az emberi egészség, a bioinformatika, a matematikai modellezés, a mikrobiológia, az idegtudomány és mások.

A program ösztönzi a különböző tudományterületek társ-mentorálását, de elfogadja a hagyományos területeken dolgozó hallgatókat is. Erős nemzetközi összetevővel rendelkezünk, és az ötletek sokféleségét és az innovációt értékelik. Erős hallgatói részvételre és részvételre törekszenek.

A képzés órákat, laboratóriumi kutatásokat, ismeretterjesztő tevékenységeket, oktatást és egy szemináriumi sorozatban való közvetlen részvételt foglal magában. A hallgatókat a program által biztosított posztgraduális oktatás, posztgraduális asszisztensek és ösztöndíjak támogatják. Ezt a programot egyedileg tervezték, hogy támogassa az innovatív kutatás igényeit. A diplomás hallgatók várhatóan a program tudományos eredményeinek fő résztvevői lesznek.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MMedVet (Pathology) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • MMedVet (Small Animal Medicine) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • MSc (Veterinary Public Health) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság