Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Bevezetés

Küldetésnyilatkozat

Az Oregoni Állami Egyetem Carlson Állatorvostudományi Főiskolája Oregon, a nemzet és a világ igényeit szolgálja azáltal, hogy kiképezi a gyakorlatra kész állatorvosok következő generációját, korszerű diagnosztikai és klinikai szolgáltatásokat nyújt, valamint támogatja a folyamatos állatorvosok oktatása. A főiskolán végzett orvosbiológiai kutatások egyre inkább kiterjesztik az állatgyógyászat körét, mind az állat-egészségügyi kérdések, mind az állatbetegségek közegészségügyi vonatkozásainak kezelésére.

Az Állatorvostudományi Főiskola stratégiai terve több mint egy évig tartó intenzív gondolkodás, kutatás, vita, felmérések és a kollégiumon belüli különféle egyének és a főiskolán kívüli érdekelt csoportok részéről gyűjtött információk eredménye. Az eredmény egy olyan terv, amely tükrözi értékeinket, küldetésünket és ambícióinkat.

A stratégiai tervezés eleve előremutató gyakorlat, amely a normál operatív tevékenységeknél hosszabb időn belül előre jelzi a fontos hangsúlyozását vagy prioritásba helyezését, hogy biztosítsa a szervezet folyamatos értékét és relevanciáját a jövőben.

A tervezési folyamat az alábbi alapvető lépéseket tartalmazta:

Értse meg a helyzetünket

Határozza meg a jövőt, amelyre törekszünk

Jellemezze a jövő kihívásait és lehetőségeit egyaránt

Határozza meg azokat a következő lépéseket, amelyeket ma meg fogunk tenni a jövő elérése érdekében

A CVM stratégiai tervezés irányítóbizottsága meg kívánta érteni a CVM-et és a szakmát érintő külső trendeket és korlátokat. Az oktatók, a személyzet és a hallgatók közreműködésével az irányítóbizottság megvitatta, mit tartanak fontosnak a CVM jövőbeli sikere szempontjából, és kidolgozta a stratégiát tartalmazó négy stratégiai prioritás halmazát.

Bízunk benne, hogy e célok érdekében dolgozhatunk, és megoszthatjuk sikereinket mindazokkal, akik támogatják a Főiskolát.

Helyszínek

  • Corvallis

    Southwest 30th Street,700, 97331, Corvallis

    Kérdések