Keystone logo
Open University Posztgraduális diploma megerősített klinikai gyakorlatból
Open University

Posztgraduális diploma megerősített klinikai gyakorlatból

Online United Kingdom

18 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7440 *

Távoktatás

* összköltség / érvényes 2021. április 16-tól 2022. július 31. előtt tanulmányokat kezdő hallgatókra

Bevezetés

Ez a képesítés felkészíti a regisztrált egészségügyi szakembereket a fokozott klinikai gyakorlati szerepekre. Fejleszti tudását és kritikus megértését a fokozott klinikai gyakorlatról, a vezetésről, a kutatásról és az oktatásról, valamint azokról a készségekről, amelyek lehetővé teszik, hogy magas szintű autonómiával járjon el. Fejleszti készségeit a holisztikus és szisztematikus értékelésben, a komplex döntéshozatalban, valamint a magas színvonalú, bizonyítékokon alapuló beavatkozások biztosításában a betegek, ügyfelek és családjaik számára.

A diploma tartalmaz egy nem orvosi felírás modult is, amely sikeres elvégzése után lehetővé teszi, hogy gyakorlati körein belül elnyerje a hatósági elismerést nem orvosi felíróként.

A tanfolyam főbb jellemzői

  • Magában foglalja a négy pillért, amelyek a fejlett klinikai gyakorlatot támasztják alá – a klinikai gyakorlatot, a vezetést és irányítást, a kutatást és az oktatást.
  • Fejleszti az Ön alapvető képességeit a továbbfejlesztett gyakorlathoz és a területspecifikus klinikai gyakorlathoz.
  • Klinikai szinten tanulja meg és fejlessze vezetői készségeit, hogy tájékoztassa az emberek irányítását és a szolgáltatásfejlesztést.
  • Tanuljon meg kritikusan értékelni, értékelni, végrehajtani és terjeszteni a kutatásokat a szakmai gyakorlat támogatása érdekében klinikai környezetében.

A program eredménye

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések