Keystone logo
Open University

Open University

Open University

Bevezetés

Szabadítsa fel ambícióit

Szeretné elérni ambícióját? Tanuljon velünk, és csatlakozhat több mint 2 millió diákhoz, akik elérték karrierjüket és személyes céljaikat a Open University .

Több mint 50 éve úttörő szerepet vállalunk a távoktatásban, és bárhol elhozzuk az egyetemet, hogy élete során beilleszthesse a tanulást, szakértő oktatói támogatással minden lépésben. Valójában diákjaink 88%-ra értékelték minket a hallgatók általános elégedettsége tekintetében, és a 2021-es Országos Diákfelmérésen a harmadik helyen végeztünk. Ami azt jelenti, hogy ambícióid megvalósításáról van szó, nem is lehetnél jobb kezekben.

Az Ön ambíciója. Küldetésünk.

Küldetés

A Open University küldetése, hogy nyitott legyen az emberek, helyek, módszerek és ötletek felé.

Előmozdítjuk az oktatási lehetőségeket és a társadalmi igazságosságot azáltal, hogy magas színvonalú egyetemi oktatást biztosítunk mindazoknak, akik meg akarják valósítani ambícióikat és kiaknázni kívánják potenciáljukat.

Tudományos kutatás, pedagógiai innováció és együttműködési partnerség révén arra törekszünk, hogy világelsők legyünk a támogatott nyílt tanulás tervezésében, tartalmában és megvalósításában.

Látomás

Célunk, hogy minél több diákhoz jussunk el életet megváltoztató tanulással, amely megfelel az igényeiknek és gazdagítja a társadalmat.

értékek

Küldetésünk megvalósítása során elkötelezettek vagyunk a Open University tartós értékei, azaz az inkluzivitás, az innováció és a reagálókészség mellett, és ezek vezérelnek bennünket.

Mi az a távoktatás?

A hozzáférhető tanulmányi források és a szakértő oktatói oktatás azt jelenti, hogy rugalmasan tanulhat, amikor és ahol akar. Bármi legyen is a körülménye, szerezzen elismert egyetemi képesítést.

Érje el céljait a The Open University rész- vagy nappali tagozatos tanulmányaival.

A távoktatás más lesz, mint a korábban végzett tanulmányok – iskola, főiskola, sőt egyetem. De sok tekintetben hasonló lesz.

Az OU távoktatással tananyagokat, online tanulmányi portált, dedikált oktatót, diákfórumokat, tanulási eseményeket és még sok mást kap.

Mint az egyetlen távoktatással foglalkozó egyetem az Egyesült Királyságban, biztosak akarunk lenni abban, hogy tudja, mire számíthat OU-hallgatóként. Ezért összeállítottunk egy sor rövid útmutatót a velünk való tanulás egyes szempontjairól.

Meg tudom csinálni?

Az életben honnan indulsz, ne korlátozza, merre indulsz! Bármi legyen is az ambíciója, ha eltökélt szándéka, hogy sikerrel járjon, és készen áll a kemény munkára, akkor olvasson tovább, vegye fel a kapcsolatot, és induljon tovább.

Több mint 170 000 diák éri el céljait azzal, hogy nálunk tanul. Most rajtad a sor, hogy csatlakozz hozzájuk.

Támogatott nyílt tanulás

Az OU saját, egyedülálló távoktatási módszerén keresztül tanít, amelyet „támogatott nyílt tanulásnak” neveznek, ami:

Rugalmas – a diákok ott és akkor dolgoznak, amikor és amikor úgy döntenek, hogy megfeleljenek a munkának, a családnak és egyéb kötelezettségeknek

All inclusive – a diákok megkapják a tanuláshoz szükséges összes kiváló minőségű anyagot

Támogató – a személyes oktatók tudományos szakértelmet, útmutatást és visszajelzést biztosítanak, és csoportos oktatóprogramokat vezetnek; és szaktanácsadók készséggel segítenek az OU-tanulmány egyéb vonatkozásaiban

Szociális – a diákok oktatóprogramokon, nappali iskolákban és informális tanulócsoportokban találkoznak; valamint online konferenciákon, tanulmányi hálózatokon és tanfolyami fórumokon keresztül.

Oktatóanyag támogatás

Az OU több mint 5000 oktatóból álló hálózattal rendelkezik – ez a legnagyobb az Egyesült Királyságban. Az oktatók megjelölik a feladatokat, részletes írásos visszajelzést adnak, és telefonon, e-mailben vagy számítógépes konferencián keresztül támogatást nyújtanak a hallgatóknak. Csoportos vagy online oktatóprogramokat és nappali iskolákat is tartanak. Vannak, akik teljes munkaidőben dolgoznak, de a legtöbben társoktatók: a tárgyuk szakértői, akik oktatói munkájukat más tudományos vagy ipari munkákkal kombinálják.

Értékelés

A hallgatók értékelése oktató által megjelölt és számítógéppel megjelölt feladatokon, szóbeli vagy gyakorlati értékeléseken, projekteken, vizsgákon, szakdolgozatokon és portfóliókon keresztül történik. A külső vizsgáztatás biztosítja, hogy fenntartsuk a tudományos színvonalat, és független képet adjunk az értékelési folyamatról.

Globális hírnevünk

A Open University a Királyi Charta hozta létre 1969. április 23-án.

Azóta hosszú utat tettünk meg, minden lépésnél folyamatosan újítunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy alapító küldetésünk, amely mindenki számára lehetővé teszi az oktatáshoz való hozzáférést – most is ugyanolyan aktuális marad, mint több mint 50 évvel ezelőtt.

Elhozza az egyetemet, bárhol is legyen

Mi vagyunk a legnagyobb egyetem az Egyesült Királyságban, és a legnépszerűbb választás a részidős hallgatók számára.

 • Mi vagyunk a világ legjobb távoktatási egyeteme (The Times World University Rankings).
 • Rugalmas tanulásunk azt jelenti, hogy meg tudjuk elégíteni az egyének és a nagy munkaadók igényeit szerte a világon.
 • Több mint 5000 szakértő oktatóból álló hálózatunk innovatív, éleslátó oktatást nyújt, és sokan ötvözik oktatói munkájukat tudományos vagy iparági szerepekkel.
 • Világszerte elismertek vagyunk a tanulási technológiák szakértőiként, élen járva a tanítási innovációkat ösztönző kutatásban.

Kiemelkedő kutatás

Az OU több mint 900 posztgraduális kutató hallgatóból álló sokszínű közösséget támogat, akik élvonalbeli PhD és szakmai doktori projekteket végeznek.

 • A Times Higher Education Power Score alapján a 2014-es Research Excellence Framework (REF) kutatási kiválósági keretrendszerben az Egyesült Királyság egyetemeinek első harmadába kerültünk.
 • A 2019-es Posztgraduális Kutatási Tapasztalat Felmérés (PRES) összesített elégedettségét tekintve az 5. helyen álltunk.

Tanfolyamainkat kutatásaink támasztják alá, és szigorú külső vizsgálatnak vetik alá.

Ezenkívül a tanítási stratégiákkal és oktatási technológiákkal foglalkozó világelső kutatási program biztosítja, hogy anyagaink hatékonyak és megfelelőek legyenek a nagyszabású támogatott távoktatáshoz.

Nemzetközi elismerés

Open University diplomák hasonlóak a többi brit egyetem által odaítélthez. Valójában világszerte sok munkaadó és szervezet alkalmaz Open University végzetteket, és megértik, hogy az OU-diploma tudományos színvonalon egyenlő bármely más brit egyetem diplomájával.

 • A Business School egyike azon elit csoportnak, amely háromszoros akkreditációt szerzett a világ mindhárom vezető akkreditációs szövetségétől.
 • Az OU egyike annak a három egyesült királyságbeli felsőoktatási intézménynek, amely akkreditációt szerzett az Egyesült Államokban, amelyet a Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) is elismer. Az MSCHE egy önkéntes, nem kormányzati tagszövetség, amely meghatározza, fenntartja és elősegíti az oktatási kiválóságot a különböző küldetésekkel, hallgatói populációkkal és erőforrásokkal rendelkező intézményekben. 2005 óta vagyunk tagok, akkreditációnkat 2020-ban ismét megerősítettük.

Díjak

 • Bekerült a Times Higher Education „Az év üzleti iskolája” díjra, 2013, 2014, 2016 és 2017
 • Öt döntős és két győztes a nemzetközi AMBA „Év Diákja” díjon
 • Bekerült az MBA-k Szövetsége (AMBA) Innovációs Díj 2015-ös listájára
 • Két iparági díj nyertese az MBA Business Case Builder online eszközünkért (segíti a leendő hallgatókat meggyőző üzleti alapok kialakításában a munkáltatói szponzoráláshoz): arany az éves Heist Awards „Az innováció és a kreatív gondolkodás legjobb felhasználása” kategóriában) és ezüst a CASE Circle-ben. of Excellence Awards ("Egyéni alwebhelyek kategória")
 • Az OUBS szerepelt az AACSB Innovations That Inspire című kiadványában, amely jelentős befektetést inspirál az ingyenes online tanulási forrásokba 2016-ban
 • Az üzleti partnerség kategória győztese a Guardian University Awards 2017-en a True Potential LLP pénzügyi szolgáltató vállalattal való együttműködésünkért
 • A nemzetközi AASCB Influential Leader díj egyik nyertese 2019-ben

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Milton Keynes

  Walton Hall, Kents Hill, MK7 6BJ, Milton Keynes

  • Milton Keynes

   Milton Keynes, Egyesült Királyság

   • The City

    Walton Hall, Kents Hill, MK7 6AA, The City

    Kérdések