Keystone logo
Oman Dental College BDS II tanfolyam
Oman Dental College

BDS II tanfolyam

Al Wutayyah, Omán

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A preklinikai második évben a szóbeli és fogászati biológiai tudományok, a fogászati biomateriális tudomány és a preklinikai fogászat kiterjedten foglalkoznak az általános patológiával és mikrobiológiával, a farmakológiával és a terápiával, valamint a viselkedéstudomány és a bevezető radiológia alapelveivel. A preklinikai fogászatban hangsúlyt fektetnek a klinikai fogászati készségek hallgatói elsajátítására és fejlesztésére a betegszimulátorok segítségével az elméleti tanulással támogatott klinikai készséglaboratóriumban.

Ezeknek a preklinikai összetevőknek a száj- és fogbetegségek okainak és mechanizmusainak, klinikai jellemzőinek, diagnózisának és kezelésének, valamint a szisztémás betegségek száj- és fogszövetekre gyakorolt hatásainak fokozatos megértéséhez kell vezetniük, valamint a száj egészségének elősegítésének és a szájüregi betegségek megelőzése.

A BDS program preklinikai aspektusainak sikeres befejezése zökkenőmentes és viszonylag zökkenőmentes átmenetet biztosít a BDS program klinikai részének előkészítése során.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Fogorvos (Fogorvos)
    • Russia Online, Oroszország
  • PhD a foggyógyászatból
    • Pilsen, Csehország
  • Szájegészségügyi alapképzés (foghigiénikus végzettséggel)
    • Kaunas, Litvánia