Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Bevezetés

A NYU Grossman Orvostudományi Karon az innováció iránti elkötelezettségünk merész új módszerekhez vezetett bennünket az alaptudományi kutatás, az orvosi oktatás és a betegellátás minősége közötti szakadék áthidalására. A 21. századi tantervünkkel (C21) ötvözzük a tanulási stratégiák, az újonnan megjelenő technológiák és az informatikai megoldások fejlődését, hogy teljesítsük hármas küldetésünket: tanítsunk, szolgáljunk és fedezzünk fel.

Minden doktori képzésünkbe beiratkozott hallgató érdemektől vagy anyagi szükséglettől függetlenül teljes tandíjban részesül, amely fedezi a részvétel költségeinek többségét. A teljes tandíjú ösztöndíjaink lehetővé teszik, hogy a pályára lépő orvosok tehetségük és hajlamaik alapján választhassanak egy szakterületet, hogy jobban szolgálhassák azokat a közösségeket, amelyekre a legnagyobb szükségük van, és könnyebben elérik azokat a tudományos áttöréseket, amelyek javítják a betegek gondozását. Célunk, hogy a legjobb és legfényesebb jövőbeli orvosokat olyan vezetőkké tegyük, akik képesek átalakítani az egészségügyet.

A 2013-ban elindított, úttörő, felgyorsított hároméves MD programunk egy teljes évvel csökkenti a hagyományos orvosi iskola tantervét, lehetővé téve az orvosi egyetem első évében való részvételt. A mi négy- és ötéves Pathways az MD fokozatot, beleértve a kettős szakok kínálunk páratlan rugalmasságot, hogy testre orvosképzés módon esnek egybe a szakmai érdekeket.

Folyamatosan folytatjuk az orvosi tanterv átalakítását, hogy megoldjuk az egészségügy mai legnagyobb kihívásait. Az Orvostudományi Innovációs Intézetünk nemrégiben elindította az „Egészségügy a számok szerint” tantervet, amelynek célja az első és második évfolyamos orvostanhallgatók oktatása arról, hogy a „big data” - értelmes információkat vonhat le a nagy nyilvános adathalmazokból - sokféle módon tájékoztathatja és javítja a klinikai ellátást.

Helyszínek

  • Manhattan

    Manhattan, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések