Keystone logo
Nightingale College MSN ED PROGRAM
Nightingale College

MSN ED PROGRAM

Salt Lake City, Amerikai Egyesült Államok

0 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Master of Science in Nursing for Pedagógusok (MSN Ed) programot olyan alapképzésben részesített ápolók számára tervezték, akik szenvedélyesen tanítják a Nightingale társult és alapszakos nővérek következő generációját. A diplomások fel vannak készítve arra is, hogy más változatos körülmények között dolgozzanak, például kórházakban, közösségi ügynökségekben, iskolákban, az iparban és a vállalkozásokban. Az MSN Ed diplomások oktatást és képzést nyújtanak ápolóknak, ápoló tanulóknak, iskolásoknak, közösségi csoportoknak, munkavállalóknak, betegeknek és fogyasztóknak. Az MSN Ed program tartalma az Ápolói Főiskolák Amerikai Szövetségének (AACN) Essentials of Masters Education in Nursing alapja, és a nemzeti szabványokon és a hatékony tanítással, tanulással és szerepfejlesztéssel kapcsolatos kutatásokon alapuló bizonyítékokon alapul. Olyan ismereteket és készségeket nyújt, amelyek lehetővé teszik az oktatók számára, hogy hatékonyan tanítsanak különböző tanulási környezetekben.

Az MSN Ed program tartalma az Ápolói Főiskolák Amerikai Szövetségének (AACN) Alapvető Tanszékképzési Alapjain alapul, és nemzeti szabványokon, valamint a hatékony tanításhoz, tanuláshoz és szerepfejlesztéshez kapcsolódó kutatásokon alapuló bizonyítékokon alapul.

Az MSN Ed Program tartalma és folyamatai összhangban vannak az Országos Nevelési Liga (NLN) ápoló oktatói kompetenciáival. A program a magasan képzett oktatók felkészítésére összpontosít, és az egészségügyi ellátás komplexitásával, a hozzáférhetőséggel, a minőséggel és a különböző lakosság költségeivel kapcsolatos alapvető ismeretek fejlesztéséből áll. Az új ápolói ismeretek magukban foglalják a kutatást, az elméletet, az ápolói gyakorlatban alkalmazott technológiát, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, az etikát és az új szerepeket a mester felkészült ápolóinak. Az ápolónevelő a tanulási stílusokra, a tanulók fejlődésére és szocializációjára, valamint a tanulást megkönnyítő stratégiákra összpontosít. Az oktatóknak az elméletek tanulása köré is szervezniük kell tevékenységüket. A tanterv, a célok és a tanulási modulok kidolgozása a pedagógus szerepének része.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Nursing IBNU
    • Adelaide, Ausztrália
  • MSc Early Years Practice Health Visiting
    • Stirling, Egyesült Királyság
  • Ápolói alapképzés
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság