Keystone logo
New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Bevezetés

New England College Of Optometry ( NECO ) egy olyan optometriás iskola, amely szigorú tananyag és átfogó klinikai tapasztalatok révén felkészíti a NECO , oktatók és újítók következő generációját. New England College Of Optometry együttérző és szakképzett optometristák felkészültek a különböző helyszíneken történő gyakorlásra.

A New England College Of Optometry a hallgatókat a szemápolás, a kutatás és az oktatás területén. Felkérjük a diákokat, hogy kreatívan gondolkodjanak el a látásról és a látványról, és járuljanak hozzá a terület jövőjéhez.

A New England College Of Optometry önálló optometriás iskolaként csak az optometriai oktatásra, a kutatásra és a betegellátásra összpontosít. 34 államból és 8 országból veszünk fel hallgatókat. Bostoni telephelyünk hozzáférést biztosít egy rendkívül innovatív és aktív felsőoktatáshoz és a régió egészségügyi közösségéhez. Mozgékony, elkötelezett embereket keresünk, hogy csatlakozzanak közösségünkhöz, hogy támogassák világszínvonalú optometrikus oktatási és betegellátási tapasztalat programjainkat.

Helyszínek

  • Boston

    Beacon Street,424, 02115, Boston

    Kérdések