Keystone logo
National University of Natural Medicine A tudomány mestere a táplálkozásban
National University of Natural Medicine

A tudomány mestere a táplálkozásban

Portland, Amerikai Egyesült Államok

0 up to 2 Years

Angol

Teljes idő

Kérelem benyújtásának határideje

Sep 2023

Tandíj igénylése

Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Egyre nagyobb az igény a táplálkozási szakemberek iránt, akik megértik, hogy az étrend hogyan lehet hatékony eszköz a betegségek kezelésében és a wellness növelésében. Az Egyesült Államokban ebben a növekvő szakembercsoportban sokan táplálkozási szakemberek. A táplálkozási szakorvosok, orvosok, egészségügyi edzők, tanácsadók és oktatók egész rendszeres megközelítést alkalmaznak az élelmiszerekkel és az egészséggel kapcsolatban.

A páciensekkel egyenként dolgozva a táplálkozási szakemberek étrendet alkalmaznak olyan krónikus állapotok befolyásolására, mint az autoimmun rendellenességek és a cukorbetegség. A táplálkozás azonban fejlődő terület. A táplálkozással foglalkozó szakemberek az élelmiszerrendszerek egészségének javításán, táplálkozási oktatási programok létrehozásán, a regeneratív gazdálkodási gyakorlatok fejlesztésén és a terápiás menük fejlesztésén is dolgoznak. Bármi legyen is a karrierjük, a táplálkozási szakemberek közös célt szolgálnak: teljes táplálékkal történő táplálkozással segítenek az embereknek megtalálni az utat a jobb egészség felé.

Az étrendünk legfontosabb építőköveinek tudományát megértve a táplálkozási szakemberek képesek kezelni az egyének és a közösségek krónikus betegségeit és wellnessét.

Tantervünk szélesíti a táplálkozás szemléletét, hogy a hallgatók árnyaltabban szemléljék az étkezést és az egészséget. A négy kulcsfontosságú területre összpontosító tanterv segítségével felhatalmazzuk diplomáinkat arra, hogy az egyes betegeket és közösségeket valóban holisztikusan szemléljék.

Klinikai táplálkozás. Ismerje meg a tápanyagok és a fitokémiai anyagok komplex kölcsönhatásait az emberi testben. Átgondoltan értékelje a feltörekvő táplálkozási kutatásokat.

Közösségi táplálkozás. Ismerje meg a népességalapú táplálkozást és az egészséget meghatározó tényezőket, például az élelmiszerhez való hozzáférést, az oktatást és a politikát. Fedezze fel a táplálkozásra gyakorolt gazdasági, kulturális és társadalmi hatásokat is.

Kulináris táplálkozás. Ismerje meg az ételkészítés alapelveit és alkalmazását a tanító konyhában. Készítsen recepteket és menüket az egészség támogatására.

Környezeti táplálkozás. Ismerje meg a helyi és globális élelmezési rendszerek tájképét, különös figyelmet fordítva az ökológiai és fenntartható gyakorlatokra. Vetőmagoktól kezdve vizsgálja meg az élelmiszer-előállítás és -használat összefüggését, figyelembe véve az egészséges közösségek kialakításának környezeti, társadalmi és gazdasági elősegítőit és akadályait.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Közegészségügyi mester - Táplálkozás - Lakossági
    • Lynchburg, Amerikai Egyesült Államok
    • Online USA
  • Emberi táplálkozás és diétás végzettség
    • Seville, Spanyolország
  • Táplálkozás és emberi teljesítmény tudomány mestere
    • Lamoni, Amerikai Egyesült Államok