A tudomány mestere a táplálkozásban
Portland, Amerikai Egyesült Államok
IDŐTARTAM
0 up to 2 Years
NYELVEK
Angol
PACE
Teljes idő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Sep 2023
TANDÍJ
Tandíj igénylése
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Egyre nagyobb az igény a táplálkozási szakemberek iránt, akik megértik, hogy az étrend hogyan lehet hatékony eszköz a betegségek kezelésében és a wellness növelésében. Az Egyesült Államokban ebben a növekvő szakembercsoportban sokan táplálkozási szakemberek. A táplálkozási szakorvosok, orvosok, egészségügyi edzők, tanácsadók és oktatók egész rendszeres megközelítést alkalmaznak az élelmiszerekkel és az egészséggel kapcsolatban.
A páciensekkel egyenként dolgozva a táplálkozási szakemberek étrendet alkalmaznak olyan krónikus állapotok befolyásolására, mint az autoimmun rendellenességek és a cukorbetegség. A táplálkozás azonban fejlődő terület. A táplálkozással foglalkozó szakemberek az élelmiszerrendszerek egészségének javításán, táplálkozási oktatási programok létrehozásán, a regeneratív gazdálkodási gyakorlatok fejlesztésén és a terápiás menük fejlesztésén is dolgoznak. Bármi legyen is a karrierjük, a táplálkozási szakemberek közös célt szolgálnak: teljes táplálékkal történő táplálkozással segítenek az embereknek megtalálni az utat a jobb egészség felé.
Az étrendünk legfontosabb építőköveinek tudományát megértve a táplálkozási szakemberek képesek kezelni az egyének és a közösségek krónikus betegségeit és wellnessét.
Tantervünk szélesíti a táplálkozás szemléletét, hogy a hallgatók árnyaltabban szemléljék az étkezést és az egészséget. A négy kulcsfontosságú területre összpontosító tanterv segítségével felhatalmazzuk diplomáinkat arra, hogy az egyes betegeket és közösségeket valóban holisztikusan szemléljék.
Klinikai táplálkozás. Ismerje meg a tápanyagok és a fitokémiai anyagok komplex kölcsönhatásait az emberi testben. Átgondoltan értékelje a feltörekvő táplálkozási kutatásokat.
Közösségi táplálkozás. Ismerje meg a népességalapú táplálkozást és az egészséget meghatározó tényezőket, például az élelmiszerhez való hozzáférést, az oktatást és a politikát. Fedezze fel a táplálkozásra gyakorolt gazdasági, kulturális és társadalmi hatásokat is.
Kulináris táplálkozás. Ismerje meg az ételkészítés alapelveit és alkalmazását a tanító konyhában. Készítsen recepteket és menüket az egészség támogatására.
Környezeti táplálkozás. Ismerje meg a helyi és globális élelmezési rendszerek tájképét, különös figyelmet fordítva az ökológiai és fenntartható gyakorlatokra. Vetőmagoktól kezdve vizsgálja meg az élelmiszer-előállítás és -használat összefüggését, figyelembe véve az egészséges közösségek kialakításának környezeti, társadalmi és gazdasági elősegítőit és akadályait.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Közegészségügyi mester - Táplálkozás - Lakossági
- Lynchburg, Amerikai Egyesült Államok
- Online USA
Emberi táplálkozás és diétás végzettség
- Seville, Spanyolország
Táplálkozás és emberi teljesítmény tudomány mestere
- Lamoni, Amerikai Egyesült Államok