Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Bevezetés

A National University of Natural Medicine ( NUNM ) Észak-Amerika legrégebbi akkreditált NUNM orvosi egyeteme, természetgyógyászati oktatási vezető és bizonyítékokon alapuló kutatás. A természetgyógyászat egyik legelismertebb egyetemeként világszerte rendszeresen kérik részvételünket a nemzetközi orvosi oktatásban és kutatásban. Hiszünk a természet gyógyító erejében és abban, hogy az étel gyógyszer.

A National University of Natural Medicine szorosan kötött, inspiráló tanulási környezetet és létfontosságú, úttörő kutatói közösséget kínál, amely magában foglalja tantermeinket, egészségügyi központjainkat és azon kívül is. Dinamikus campusunk minden hallgatónknak lehetőséget kínál arra, hogy az egészség világában a változások ügynökeivé váljanak. A táplálkozás, a mentális egészség és egyebek újfajta szemléletének határán lehet. Orvostanhallgatóként különféle betegcsoportokkal fog dolgozni közösségi klinikáinkon, és értékelni fogja a különböző gyakorlati beállításokat. Egészségügyi központjaink és az elismert Helfgott Kutatóintézet központi jelentőségű lesz a tanfolyam során. A National University of Natural Medicine mindannyian az oktatásról, a kutatásról és a szolgáltatásról szólunk. Ez az, amit hallgatóink szeretnének, és a betegeknek szükségük van rá.

Diákjaink szenvedélyes, sokat elért eredmények, akik lépéseket tesznek a világ jobbá tételére a természetes orvoslás segítségével.

Kivételes programjaink a természetgyógyászatban, a klasszikus kínai orvoslásban, az integratív orvoslás kutatásában, a globális egészségügyben és a táplálkozásban ötvözik az ősi gyógyító bölcsességet a modern, kutatáson alapuló tudományokkal. Pályakezdőinkre nagy a kereslet - az amerikai egészségügyi fogyasztók nagy száma megelőző, nem invazív és magas színvonalú természetes egészségügyi ellátást keres.

Helyszínek

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Kérdések