Keystone logo
National College Of Technical Instruction

National College Of Technical Instruction

National College Of Technical Instruction

Bevezetés

Az NCTI az American Medical Response, Inc. (AMR) leányvállalata, amelynek székhelye Greenwood Village, Colorado. Mentős és EMT tanfolyamokat kínálunk az ország több helyszínén.

Az NCTI együttműködik a Columbia Southern University-vel, Orange Beach, AL, hogy konzorciumokat hozzanak létre, amelyek négy külön paramedicin programot támogatnak.

Az NCTI - Roseville Paramedic Program konzorcium, amelyet az American Medical Response West, a dba NCTI és a Columbia Southern University támogat.

Az NCTI - Bay Area (Livermore) Paramedic Program konzorcium program, amelyet az American Medical Response West, a dba NCTI és a Columbia Southern University támogat.

Az NCTI - Riverside Paramedic Program konzorcium, amelyet az American Medical Response Ambulance Service Inc., a dba NCTI és a Columbia Southern University támogat.

Az NCTI - Springfield Paramedic Program konzorcium, amelyet a Massachusetts, Inc. American Medical Response, Inc. dba NCTI és a Columbia Southern University támogat.

Minden paramedic programot külön akkreditál a szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációjával foglalkozó bizottság.

Akkreditáció

Az NCTI paramedic programokat programszerűen akkreditálja a szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációjával foglalkozó bizottság (CAAHEP), a sürgősségi orvosi szakmák oktatási programjainak akkreditálásával foglalkozó bizottság (CoAEMSP) ajánlására.

Helyszínek

  • Natick

    Tech Circle,4, 01760, Natick

    Kérdések