Keystone logo
Moreno Valley College Tudományos munkatárs a fogászati higiéniában
Moreno Valley College

Tudományos munkatárs a fogászati higiéniában

Moreno Valley, Amerikai Egyesült Államok

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez a program felkészíti az egyéneket a fogak tisztítására, a megelőző anyagok alkalmazására, a betegek szájegészségügyi oktatására és kezelési tanácsadására, a szájbetegségek és sérülések azonosítására, valamint a foghigiénés gyakorlatok kezelésére. Ez magában foglalja a fogászati anatómia, mikrobiológia, patológia oktatását; fogászati higiénia elmélete és technikái; tisztítóberendezések üzemeltetése és karbantartása; fogászati anyagok; radiológia; betegoktatás és tanácsadás, irodavezetés; felügyelt klinikai képzés; és szakmai előírások.

A program előfeltételei: Biológia 50A, Biológia 50B, Kommunikációs tanulmányok 1, Kémia 2A, Kémia 2B, Angol 1A, Matematika 52, Biológia 55, Kineziológia 4, Pszichológia 1 és Szociológia 1.

A tanúsító program sikeres befejezése után a hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy: Képesek legyenek megfelelni a kaliforniai fogorvosi törvénynek; Kompetens szakemberként gyakorolni; lezárja a nemzeti és állami engedélyezési vizsgákat; Mutassa be az American Dental Hygienists Association által felvázolt etikai és erkölcsi értékeken alapuló viselkedést Végezzen olyan fogászati higiéniai szolgáltatásokat, amelyek elősegítik a betegek elégedettségét.

A fogászati higiénia tudományos fokozatát a fokozat követelményeinek teljesítésével kapják meg, beleértve az általános műveltséget és az egyéb érettségi követelményeket is.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Szájegészségügyi alapképzés (foghigiénikus végzettséggel)
    • Kaunas, Litvánia
  • PhD a foggyógyászatból
    • Pilsen, Csehország
  • Fogorvos (Fogorvos)
    • Russia Online, Oroszország