Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Bevezetés

Használja ki lehetőségeit a Manchester Metben – egy ambiciózus egyetemen, büszke történelemmel

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) egy történelmi és nemzetközileg elismert intézmény, amelynek története 1824-re nyúlik vissza. Oktatásának minőségéről ismert, és az Egyesült Királyság legjobb 60 egyeteme közé tartozik (The Complete University Guide 2023).

A Manchester belvárosának szívében található egyetem több mint 100 országból több mint 4000 nemzetközi diák sokszínű közösségének ad otthont. Manchester izgalmas és nyüzsgő város, tele múzeumokkal, galériákkal, színházakkal és zenei helyszínekkel. Az ország harmadik legjobb diákvárosa (QS Best Student Cities 2023) és az egyik legkedvezőbb árú város a diákok számára az Egyesült Királyságban (UniFresher 2023).

Az egyetem 400 millió GBP értékű beruházási programon megy keresztül, hogy javítsa oktatási és kutatási létesítményeit, épületeit és nyilvános tereit. A közelmúltban beruházást hajtottak végre Grosvenor épületükben, a Digitális Művészeti Iskolában, az Institute of Sportban és a Dalton épületben, amely a Természettudományi és Műszaki Karuk újjáépítése.

A Manchester Met emellett elkötelezett a jól teljesítő nemzetközi hallgatók elismerése iránt, és ösztöndíjak széles skáláját kínálja. További információkat itt tekinthet meg.

Campus jellemzői

Diákszolgáltatások és létesítmények

Ha úgy dönt, hogy a Manchester Met-en tanul, lenyűgöző előadótermekhez, szemináriumi termekhez és tanulmányi zónákhoz, valamint egy több mint egymillió könyvvel, folyóirattal és e-forrással ellátott hihetetlen könyvtárhoz férhet hozzá (2020/21-es tanév). ).
Számos informatikai és médiaszolgáltatás is rendelkezésre áll, beleértve a multimédiás technológiát és a magas színvonalú laboratóriumokat. Tekintse meg az egyetem virtuális túráját itt.


A Manchester Met lenyűgöző létesítményekkel rendelkezik, beleértve az előadótermeket, szemináriumi termeket és tanulmányi zónákat, amelyek a legújabb technológiával és speciális felszerelésekkel rendelkeznek. Itt található a PrintCity, egy 3D nyomtatási innovációs központ, és hihetetlen, 24 órás könyvtára van, amely több mint egymillió könyvvel, folyóirattal és e-forrással*. * 2020-21-es tanév

Számos informatikai és médiaszolgáltatás is rendelkezésre áll, beleértve a multimédiás technológiát és a magas színvonalú laboratóriumokat. Tekintse meg a kampusz virtuális túráját itt .

Sport

Manchester a sportág legnagyobb neveinek ad otthont, és ez inspirálta a Manchester Metet arra, hogy sporttevékenységek széles skáláját kínálja a hallgatóknak – jelenleg 45 sportklub működik az egyetemen,

Az Institute of Sport olyan szervezetekkel is együttműködik, mint a Labdarúgó Szövetség, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság, a Sport England és az UEFA.

Kutatás

Az egyetem kutatási hatásának 90 százaléka „világvezető” vagy „nemzetközileg kiváló”**, ami az általa végzett kutatás minőségének bizonyítéka. Az itt található weboldalon tájékozódhat munkájuk nagyságrendjéről, mélységéről és ambícióiról, valamint arról, hogy miként fejtik ki globális hatásukat. **REF 2021

Tanulói támogatás

A Manchester Met nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai karrier-tanácsadást és ingyenes angol nyelvű támogatást kínálnak. Külön nemzetközi irodával is rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a nemzetközi hallgatók minden támogatást megkapjanak a sikerhez.

Az Egyetem minden hallgatója automatikusan a Hallgatók tagja is; Unió, amely azért létezik, hogy a hallgatók a lehető legjobb tapasztalatokat szerezzék tanulmányaik során.

Szállás

A nemzetközi hallgatók számos szálláslehetőséghez férhetnek hozzá, miközben a Manchester Metnél tanulnak, a közös lakások fürdőszobás szobáitól a közös konyhával és fürdőszobával rendelkező hálószobákig. A Manchester Met önálló stúdiólakásokat is kínál.
Minden szoba közel van ahhoz, ahol tanulni fog, és közel a helyi létesítményekhez, köztük üzletekhez, éttermekhez, kávézókhoz és kiváló közlekedési kapcsolatokhoz. Támogatást is kap, amikor csak szüksége van rá, a Residential Life csapatától a 24 órás biztonsági csapatukig. Az alapképzésben részt vevő hallgatók a Manchester Met Egyetem hallgatói szállásán is garantált helyet kapnak első tanulmányi évükben, amennyiben az éves határidő előtt jelentkeznek.

  Rangsorok

  Miért érdemes Manchester Metropolitan University tanulni?

  1. A 60. helyen végzett az Egyesült Királyságban. (Teljes egyetemi útmutató, 2024)
  2. Élethosszig tartó hozzáférés a digitális karrier szolgáltatásunkhoz az egyetem minden öregdiákja számára.
  3. Több mint 400 millió GBP jövőbeli beruházást tervezünk létesítményeink, épületeink és közösségi tereink fejlesztésére.
  4. 1750 akadémiai oktató és professzor.
  5. 4000 nemzetközi diák több mint 100 országból
  6. Történelem és örökség: Felsőoktatási gyökereink 1824-ig nyúlnak vissza.
  7. Büszkék vagyunk rá, hogy a legjobb 3 fenntartható egyetem közé tartozunk az Egyesült Királyságban. (People & Planet University League 2022/23)
  8. Ingyenes angol nyelvi támogatás a tanulmányai során.
  9. Iparági kapcsolatok globális vállalatokkal, köztük az IBM, a Bentley Motors, a Bosch, a Nike, a Walt Disney, a L'Oreal és a Lloyds Banking Group
  10. Kutatási hatásunk 90%-a világelső vagy nemzetközileg kiváló. (REF 2021)

  Helyszínek

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Kérdések