Keystone logo
Mississippi College Bachelor of Science in biológia (orvostudomány)
Mississippi College

Bachelor of Science in biológia (orvostudomány)

Jackson, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Biológiai Mississippi College kínál egy egyedi tantervet, mozog a kurzus az emberi boncolás mi a korszerű Emberi anatómiája holttest Lab, találjon tanfolyamok rák, virológia, az ökológia és a többiek. MC diplomások élvezze méltóan magas az orvosi egyetemet és fogorvosi iskola átvételi árak. Mások megy egyetemre, és végezzen fontos kutatási. Megint mások lesznek a középiskolai tanárok és segítsen a fiataloknak jobban értékeljük a tudomány.

Ennek Biológia nagy, akkor vegye kurzusok témákról, mint például:

 • Emberi anatómiája
 • Medical Physiology
 • Molekuláris biológia
 • Mikrobiológia
 • Immunológia
 • gyógyszertan
mc8

Válassza ki a Focus

Bachelor of Science in Biológia - Orvosi Tudományok

A biológia premedical program Mississippi College, mint senki más az országban. Kínálunk gyűjteménye orvosi iskolai szintű képzések, mint például az emberi anatómiája, Medical Physiology, szövettan, Neuroanatómia és Gyógyszerészeti. Ez nem jobb felkészülés orvosi egyetemre, mint hogy ezeket a tanfolyamokat idő előtt az Ön egyetemi tananyag.

Mivel sok a tudományos képzés az orvosi egyetemre nagyon hasonlóak a fogászati ​​iskolai munka során, a biológia premed program fantasztikus felkészülés fogászati ​​iskolába is. Az orvostudomány program is tökéletes a diákok, akik szeretnék menni gyógyszertár iskola, mivel ezen a pályán is kiterjed az összes előfeltétele, hogy a szakmai programot.

Bachelor of Science in Biológia - Kutatás

A biológia tanszék egyik legjobban felszerelt kutatási létesítmények egyetemisták az Egyesült Államok délkeleti részén. Karunk szeretnek egyetemi hallgatók segítsen nekik a kutatás. A kutatási útvonalat nyújt Önnek a lehetőséget, hogy a kutatás a rák, virológia, molekuláris biológia, a területen a biológia, és sok más területen. Sok diák használja a kutatási tapasztalat, hogy menjen egyetemre, hogy folytassák a PhD Bachelor of Science in Biológia - Tudomány Oktatás Szakmai tanfolyamok kiegészíti a tudomány tanfolyamok folytató hallgatók tanári engedélyeztetést a középfokú oktatásban, ami a tanúsítás Biológia és Általános Tudományok 7-12.

Bachelor of Science in Biológia - Általános Biológia

Egy erős alapot egy sokféle karrier: fizikoterápia, gyógyszertár, orvosi asszisztens, orvosi technológia, és a területen a biológia.

MC3

Az MC Tapasztalat

A Tanszék Biológiai Tudományok elkötelezett elvégzése nagyobb küldetés, olyan környezet, ahol a diákok fejleszteni tudományosan és intellektuálisan is érzelmileg és lelkileg. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb tudományos oktatást, és szilárd alapot a sikeres szakmai iskola, doktori iskola, és posztgraduális karrier. Öregdiák folytat rangos pályára az orvostudomány és a kutatás, és így a különbség a pedagógusok és az egészségügyi szakemberek.

Lehetőségek

Kínálunk kiváló szakmai diákok számára szeretnének részt venni orvosi vagy fogorvosi iskolában. A mi orvosi / fogorvosi Alumni Association, képzett hallgatók képesek lesznek, hogy időt árnyékoló orvosok és fogorvosok szerte az állam. Ezek a szakemberek is Mississippi College hallgatója mit kell segíteni a hallgatóknak első kézből, hogy milyen érzés, hogy egy orvos vagy fogorvos.

MC következetesen biztosít mintegy 20% -a belépő orvosi iskolai osztály, a University of Mississippi Medical Center, zeneszerzés csak mintegy 5% -a pályázók.

Ezen felül, a diákok a premedical program az egyetlen egyetemi hallgatók az ország tudja, hogy az orvosi iskolaszék vizsgák (más néven "polcról vizsgák"). Ezek a vizsgák, írta a National Board of Medical elbírálók (NBME), az intézkedések a végén minden orvosi egyetemre során. Mivel MC tanít sok a biológia tanfolyamok az orvosi egyetemen szinten a NBME tette MC adni azoknak fórumon vizsgák diákjainknak. Top MBME Board pontszámok MC diákok fenti 90. percentilis. MC legjobb anatómiája Board pontszám nemrég volt 97. percentilis, azaz MC anatómiája diák, aki elérte, hogy pont volt jobb, mint 97% -a orvostanhallgatók szerte az országban, akik éppen befejezte az orvosi iskola anatómiája tanfolyamot.

Érdekli a tengeri biológia? MC diákok vehetnek széles választéka tengeri biológia kurzusok és még tanulni tengeri élet a vadonban, hála közötti partnerség a Mississippi College Tanszék Biológiai Tudományok és az Öböl Research Laboratory, a University of Southern Mississippi Institute of Marine Sciences.

Tudni, hogy a tudomány az, hogy nem a tudomány és ez azt jelenti, tanulás, hogyan kell kutatni. Van egy csapat kari kutatók, akik szeretnék, hogy itt a saját laborban, hogy izgalmas, új felfedezések. Rá fogsz jönni, hogy milyen érzés, hogy írjon tudományos dolgozatok, menjen a tudományos üléseken, és mutassa be a kutatási adatokat.

mc2

Berendezések

Az új 20.000 négyzetméteres Hederman Medical Science kiterjesztése nyitotta 2013-ban, és egy nedves holttest labor, ami elérhető az egyetemi hallgatók keresztül anatómiája tanfolyamot. Ahelyett, hogy dolgozik a lágyított vagy számítógépes modellek, MC diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza az igazi - ritkaság alapképzésben.

Eredmények

A Tanszék Biológiai Tudományok küldi közel 100 diplomás orvosi egyetemre és fogorvosi iskola minden évben.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Master of Science in Clinical Research
  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
 • Master of Science orvosi kémia
  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
 • Biomedical Science with a Year Abroad - BSc (Hons)
  • Canterbury, Egyesült Királyság