Keystone logo
Mississippi College Bachelor of Science in ápolási
Mississippi College

Bachelor of Science in ápolási

Jackson, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A School of Nursing kínál programot a tanulmányt, ami a Bachelor of Science in Nursing.
A sikeres befejezése a program, akkor kérheti, hogy a Nemzeti Tanács engedélyeztetést vizsgálata (NCLEX). Együtt az egyetem alaptanterv liberális művészetek és tudományok, az ápolási mértékben magában foglalja a 60 félév óra ápolási tanfolyamok, olyan területeken, mint: Kutatás az ápolási gyakorlat klinikai gyakorlat Farmakológiai egészségügyi vizsgálata közösségi egészségügyi gondozás A tananyag célja, hogy készítsen ápolási diplomások, akik hozzák sokszínű bölcsészettudományi oktatás ápolási gyakorlatban. A diákok a készségek fejlesztése a vezetés és irányítás, megvitassák a tényeken alapuló kutatási, fedezze érintett technológiai lehetőségeket, és vizsgálja az egészségügyi politika és az egészséggel kapcsolatos szabályozási kérdések. Diákok felépíteni a kommunikációs képességek, a munka együttműködő beállításokat, és kifejezni a keresztény gondozása felé betegek.

Arra törekszünk, hogy oktassák ápolási diplomásokat, akik jól felkészült szállítani betegközpontú, minőségi ellátást változatos a népesség, elősegítve a jobb egészségügyi azok a közösségek.

mc8

Az MC Tapasztalat

Alapítva 1969-ben, a School of Nursing élvezi a nagy múltú előkészítése ápolók, akik mind megvalósult szakmai gyakorlati és modellek a keresztény gondoskodó. Közeledünk az ápolói szakma, mint a hívó, oly módon, hogy szolgálja a minisztérium másoknak. Több mint 1500 ápolók végezte el a program. Most szolgálnak a különböző szakmai beállításokat a Mississippi, az egész országban, sőt az egész világon. Sok tartsa kulcsfontosságú vezetői pozíciót, kihasználva a képzési vezető és inspirálja a többi nővérek.

A School of Nursing által akkreditált Mississippi Igazgatóság felsőoktatási intézmények és a Bizottság kollégiumi ápolási Oktatási.

Hogyan megtudhatja

Kar felhívni a változatos tanítási módszerek, vonzó, hogy a különböző tanulási stílusokat. Tudásszerzés még erősebb előadás és beszélgetés, esettanulmányok, tanulási folyóiratok, a betegellátás szimulációk, multimédiás szoftver, audio-vizuális előadások, szakmai rendezvények és csoportos projektek.

Hála MC nagyvárosi helyen, a diákok részesülhetnek klinikai oktatást számos közeli egészségügyi szervezetek: a magán- és az állami kórházak, Assisted Living és idősek otthonában lehetőség, az állam elmegyógyintézetbe, egészségügyi intézmények, a helyi klinikák, orvosi rendelőkben, és a hospice és az otthoni érdekel helyzetekben. Kórházak rendelkezésre klinikai elhelyezés közé Mississippi Baptist Medical Center, Mississippi Állami Kórház, River Region Hospital, River Oaks Kórház, Szent Domonkos Kórház, valamint a Mississippi Egyetem Egészségügyi Központ.

Ápolási hallgató kezdi a klinikai tapasztalatok során az első félévben. Ezek a tapasztalatok választották ki egy irányított folyamat, amely megkönnyíti a korszerű tanulási; hallgatók előzetesen gondozó személyek a gondozó családok és közösségek, elintézésére kevésbé akut helyzetekben súlyosabb is. Klinikai képzés tapasztalatait: a felnőttkori egészségi, az anyai egészség, pszichiátriai, valamint a közösségi egészségügyi.

Tanulási lehetőségek is rendelkezésre állnak nemzetközileg. Jelenleg ápoló hallgatók vehetik igénybe a külföldi tanulmányi programot Kolumbia, Dél-Amerikában. A diákok is lehetősége van arra, hogy képességeiket egy orvosi missziók utazás minden nyáron, ahol dolgoznak, egy távoli, vagy hogy műszakos klinikára, alapvető szükségletek kielégítésére, és tanítani ügyfeleiket egészségre. Úti célok közé tartoztak Kirgizisztán, India, Chile, Kína, Jemen, és a feketeláb Nemzet Wyomingban.

A diákok részt vesznek az egészségügyi vásárokon, jelen egészségnevelés programok helyi iskolák, magatartási közösségi egészségügyi szűrések, és felajánlja órákat egészségfejlesztés és a betegségmegelőzés, hogy a közösség.

MC3

Mit fogsz csinálni

Támogatás Omicron Lambda, a helyi fejezete a Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing. Segítjük a nemzetközi társadalom víziója, hogy létrehozza a globális közösség az ápolók, akik vezetik a tudás, tanulás, a szolgáltatás és a tanulás, javítja a globális egészségügy. A tagság felhívás útján kiemelkedő diákok.

Csatlakozz a Baptista Nursing Fellowship, a szervezet a tanuló ápolók elkötelezett, hogy segítse a rászorulókat. Diákok partner szervezetek, mint a Habitat for Humanity, a Vöröskereszt, valamint a helyi népkonyha. Együttműködnek, hogy építsenek menedéket és otthonok, adminisztrálni influenza elleni oltás, a takarmány az éhes, segítse a katasztrófa áldozatainak, és így tovább.

Vegyen részt a Mississippi Diák Ápolók Szövetsége (MSNA), a szakmai szervezet a tanuló ápolók. Minden ősszel, a MSNA egyezmény - tartott együtt a Mississippi Ápolók Szövetségének egyezmény - összehozza a diákok küldöttei körül az állam. A campus fejezet havonta ülésezik, és fenntartja aktív szerepet a School of Nursing, elősegítve jótékonysági és szolgáltató kezdeményezéseket.

Hol fog menni

Friss diplomások

Egy átfogó NCLEX pass aránya 99,8 százalék, a mi ápolási diplomások jól felkészült, hogy az Excel a karrierjük. Azt is élvezik a kiváló felvételi arányok, hogy nagy az igény az egész régióban. A legtöbb úgy dönt, hogy marad a Jackson agglomerációban mások szolgálatában olyan helyeken, mint Alabama, Louisiana, Tennessee, Texas és Kalifornia. Képviselői több mint 20 egészségügyi intézetek jellemzően részt vesz az éves Karrier Nap.

Friss diplomások most dolgozik a Mississippi Egyetem Egészségügyi Központ, Mississippi Baptist Medical Center, Szent Domonkos Kórház, és a legtöbb nagy egészségügyi központ a délkeleti országrészben. Mások folytat diplomás munka ápolási a University of Mississippi, Vanderbilt University, University of Alabama-Birmingham, University of South Alabama, és így tovább.

MC1

Kiváló Alumni

Öregdiák vannak rutinos szakemberek, vezetők a szervezetek és közösségek. Ezek a következők: Dean szakdolgozók meg Hinds Community College; Dékánja School of Nursing a William Carey Egyetem; Kerület 5 koordinátora, a Mississippi Állami Egészségügyi Bizottság; Volt elnöke a Nemzeti Tanács az állami fórumok of Nursing; Múlt ügyvezető igazgatója a Mississippi Board of Nursing; Volt elnöke a Alabama League of Nursing; Ápolási Igazgatók a Mississippi Baptist Medical Center, University Hospital at Durant, és metodista Kórház Lexington; Alelnök Ápolói a Mississippi Baptist Medical Center.

Öregdiák aktuális és múltbeli tagjai a Mississippi Board of Nursing, fegyveres erők tisztjei szolgálja az egész világon, missziós munkások Chilében, Kínában, Guyana, Tanzánia és Jemenben és oktatók ápolási oktatási programok az egész országban.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Practical Nurse Diploma
  • Lac la Biche, Kanada
  • Cold Lake, Kanada
  • + 1 több
 • Ápolási alapképzés
  • Nashville, Amerikai Egyesült Államok
 • Alkalmazott alkalmazott az ápolásban
  • Mesa, Amerikai Egyesült Államok