Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Bevezetés

A Magatartási és Egészségtudományi Főiskola a tudományágak szövetsége, amelynek közös célja, hogy minőségi akadémiai programokat kínáljon a hallgatók felkészítésére az egész életen át tartó tanulásra és szolgáltatásokra. A főiskolai kar a hallgató-központú környezetet segíti elő partnerségek, valamint a bizonyítékokon és valóságon alapuló tanulás felhasználásával. Pályakezdőink tudásukat, készségeiket, kreativitásukat és integritásukat bizonyítják szakmai hozzájárulásuk során.

1. cél - Olyan sokszínű környezet kialakítása, amely magában foglalja az oktatókat és a hallgatókat / szakokat is, amely tükrözi a kiszolgált lakosság jellemzőit és kielégíti az igényeket.

2. cél - Szisztematikusan tanácsolja az összes tudományterület hallgatóinak és hallgatóinak az akadémiai minőség megőrzését és az érettségi követelmények hatékony teljesítését.

3. cél - Az akkreditáció, a közösségen, az államon, a régión és az országon belüli kiváló partnerségek, valamint a magas színvonalú oktatás révén megőrizni a program minőségét.

4. cél - Hatékony és eredményes módszerek létrehozása az együttműködéshez, a kutatáshoz és a szolgáltatáshoz, hogy megfeleljenek szakmaink igényeinek és szakmai törekvéseiknek.

Helyszínek

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Kérdések