Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Bevezetés

MGH Institute of Health Professions egy innovatív, szakmaközi posztgraduális iskola Bostonban, amely vezető egészségügyi szakembereket készít fel a genetikai tanácsadás, a kommunikációs tudományok és rendellenességek, az egészségügyi szakmák oktatása, az ápolás, a foglalkozási terápia, a fizikoterápia, az orvosi asszisztens tanulmányok, a rehabilitációs tudományok területén. Páratlan lehetőségeket kínál a tantestület és a hallgatók számára a különféle kórházi, klinikai, oktatási és közösségi környezetben dolgozó szakemberek tanulására és munkájára.

Az tantermi tanulást a kutatással és a klinikai tapasztalattal integrálva az Intézet doktori fokozatot, mesterképzést ad, továbbképzési tanúsítványokat ad, és továbbképzést kínál gyakorló szakembereknek, valamint érettségizett egyéneknek, akik más területről lépnek be az egészségügybe.

A New England Commission of Higher Education (NECHE) által akkreditált MGH Intézetnek több mint 1500 teljes és részmunkaidős hallgatója van.

Az IHP az egyetlen diplomát biztosító leányvállalat a Partners HealthCare-ben, New England legnagyobb egészségügyi szolgáltatójában, amelyet Massachusetts General Hospital és Brigham and Women's Hospital alapított, beleértve a Spaulding Rehabilitációs Kórházat, a Newton-Wellesley Kórházat és az North Shore Medical Center-t. Ez a hovatartozás páratlan lehetőségeket kínál a hallgatóknak a különféle kórházi, klinikai és közösségi környezetben dolgozó szakemberek mellett történő tanulásra és együttműködésre.

Az MGH Intézet úgy véli, hogy a tudás kutatás révén kezdődik a felfedezéssel. Az Intézet oktatói eredeti klinikai kutatásokat folytatnak - nagy részük együttműködő és szakmaközi -, hogy végső soron javítsák az emberi rendellenességek és fogyatékosságok megelőzését, diagnosztizálását és kezelését.

Minden akadémiai program elősegíti a szakmaközi csapatmunkát az iskola egyedülálló IMPACT Practice modulján keresztül, és személyre szabott figyelmet kínál szigorú, együttműködő tanulási környezetben, amelyet karunk szakmai szaktudása és tudományos eredményei vezérelnek. A tudományos tapasztalatokat tovább gazdagítja hallgatóink hátterének és élettapasztalatainak sokfélesége.

Akár épp főiskolán kívül van, karriert vált, vagy egy gyakorló orvos, aki előrelépést szeretne elérni a karrierje során, az MGH Intézetnek megfelelő diplomája van.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Kérdések