Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Bevezetés

A HCA Healthcare-nél egyetlen küldetés vezérel minket: mindenekelőtt elkötelezettek vagyunk az emberi élet gondozása és javítása mellett.

A HCA Healthcare elkötelezett amellett, hogy holnap egészségesebbé tegye az embereket. Az ország egyik vezető egészségügyi szolgáltatójaként a HCA Healthcare 21 államban és az Egyesült Királyságban több mint 180 kórházból és több mint 2000 ellátási helyből áll.

A kórházak mellett az ellátás helyszíne magában foglalja a sebészeti központokat, a szabadon álló ER-eket, a sürgősségi ellátási központokat, a diagnosztikai és képalkotó központokat, a bejárható klinikákat és az orvosi klinikákat.

Sok minden különbözteti meg a HCA Healthcare-t a többi egészségügyi szervezettől; azonban középpontban a legnagyobb erősségünk az embereink.

Naponta körülbelül 280 000 kolléga megy kollektív összpontosítással dolgozni: betegeink. Fókuszunk pozitívan befolyásolja az ágy melletti és azon kívüli gondozási élményt.

Tanuló egészségügyi rendszerként a HCA Healthcare évente mintegy 35 millió beteg találkozásának adatait elemzi. Ezek az adatok segítenek olyan technológiák és bevált gyakorlatok kidolgozásában, amelyek javítják a betegellátást. Megismertetjük a tágabb értelemben vett egészségügyi közösséggel és a kormányzati szervekkel is, hogy mindenütt javítsuk az ellátást.

Büszkék vagyunk arra, hogy a foglalkoztatás, a befektetések és a jótékonysági tevékenység révén milyen hatása van a közösségeinknek.

2019-ben 4,2 milliárd dollárt költöttünk tőkebefektetésekre földterületekbe, épületekbe és berendezésekbe. Ezenkívül a HCA Healthcare jelentős adókat fizet, amelyek segítenek a közösségek újjáélesztésében.

Jótékonysági ellátást, nem biztosított kedvezményeket és egyéb kompenzáció nélküli ellátásokat is biztosítottunk, becsült költsége 3,7 milliárd dollár 2019-ben.

A HCA Healthcare-nél izgatottan várjuk az orvostudomány jövőjét. Úgy gondoljuk, hogy egyedülálló helyzetben vagyunk abban, hogy vezető szerepet töltsünk be az ellátás átalakításában.

Helyszínek

  • Miami

    3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

    Kérdések