Keystone logo
Mercy College Fizikoterápia doktori fokozat
Mercy College

Fizikoterápia doktori fokozat

Dobbs Ferry, Amerikai Egyesült Államok

10 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 917 / per credit *

Az egyetemen

* hitelenként

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Mercy College fizikoterápiás programja elkötelezett amellett, hogy egyedülálló lehetőséget kínál a különféle háttérrel rendelkező és társadalmi helyzetű hallgatók számára a fizikoterápia doktori fokozatának folytatására. A programot hétvégi formában szállítják, és lehetővé teszik a motivált, önirányított hallgatók számára a kritikus gondolkodás és a problémamegoldás felhasználását az elméleti ismeretek beépítéséhez a különféle klinikai és kutatási alkalmazásokba.

A fizikoterápiák (PT) egészségügyi szakemberek, akik bármilyen életkorú embereket diagnosztizálnak és kezelnek olyan egészségügyi problémákkal vagy egészségügyi problémákkal, amelyek korlátozzák képességüket a mindennapi életükben funkcionális tevékenységek elvégzésére. Az egészséges és aktív életmód előmozdítását célzó fitnesz- és wellness-programok révén a PT-k segítik a mobilitás elvesztésével járó állapotok megelőzését is. A PT-k megvizsgálják az egyéneket és olyan kezelési terveket dolgoznak ki, amelyek elősegítik a mozgás képességét, csökkentik a fájdalmat, helyreállítják a funkciót és megakadályozzák a fogyatékosságot. Különféle körülmények között nyújtanak gondozást, ideértve a kórházat, klinikát, iskolát és sportlétesítményt.

Mercy College DPT programja előkészíti a fizikoterápia belépő szintű jártasságának elsajátítását, a bizonyítékokon alapuló döntések révén elősegítve a bevált gyakorlatokat.

Al Roker útja a helyreállításhoz térdpótlás után - a Mercy College végzősének fizikoterápiájának köszönhetően

A mai Al Roker visszatért a munkájához, még két héttel a térdpótló műtét után sem. A szigorú fizikoterápiás kurzuson keresztül, a Mercy College hallgatói, Billy Campbell, Al a vártnál hamarabb tudott visszatérni a lábára. A Roker első térdpótlása óta 15 évvel ezelőtt az orvostudomány és a helyettesítő műtét radikálisan javult. Dr. Campbell 2012-ben a Mercy College végzett fizikai terápia klinikai doktori fokozattal, és továbbra is visszajuttatja a főiskolát a DPT program esettanulmány-kurzusán való részvétellel.

Gyakorlati fizikai terápia

 • Kettős fokozat 3 3,5 BS / DPT program
 • Teljes munkaidős, hétvégi tanterv-formátum
 • A tandíj 10 trimeszterben (3 év, 4 hónap) fejezhető be.
 • Kis kohort / osztály méret (30 diák), személyre szabott oktatási élményt nyújtva
 • Dedikált kar áll a különféle szakterületekkel rendelkező, továbbra is gyakorló fizikoterápiákból
 • Minden hallgató számára egyéni kari tanácsadó
 • A hétvégi formátum lehetővé teszi a program számára, hogy a régió tapasztalt szakembereit gyakorolja, hogy segítsenek laboratóriumi oktatásban és előadásokban szakterületükön.
 • Klinikai gyakorlati lehetőségek több mint 200 létesítményben elérhetők a három állam nagyvárosi területén
 • Magas foglalkoztatási ráta

A program eredményei

 • A 2017. évi érettségi arány 76%, 2018-ra pedig 88% (ez azt jelenti, hogy a hallgatók csak időben végzik el a diplomát, és nem azok, akik később végeztek el)
 • A 2016 - 2017 közötti NPTE-engedélyek átlagos átlagértéke 100%, a 2017-2018-as időszak pedig 96%.
 • A foglalkoztatási arány 2018-ban 100%

Tanulási eredmények a programban

A program végén a hallgatóknak képeseknek kell lenniük:

 • Szintetizálja a tudomány ismereteit, mint a fizikoterápiás gyakorlat alapját
 • Hatékony megelőzési, egészségfejlesztési, wellness- és fitneszprogramok kidolgozása
 • A beteg-ügyfél menedzsment szűrés és vizsgálat elemeinek hatékony felhasználása az ellátási vagy áttételi terv eredményes megfogalmazására minden életkorú ügyfél esetén
 • A beteg-ügyfél menedzsment kiértékelésének, diagnosztizálásának és előrejelzésének elemeinek hatékony felhasználása az eredmények optimalizálása érdekében minden életkorú ügyfél esetén
 • Az ápolási terv eredményes végrehajtása és kezelése, ideértve a megfelelő bizonyítékokon alapuló beavatkozásokat, figyelembe véve a fizikai, kognitív és pszichológiai károsodásokat és fogyatékosságot, valamint a rendelkezésre álló erőforrásokat, hogy optimalizálhassák a kimeneteleket minden életkorú kliens esetén
 • Vegyen részt egy dinamikus tudományos kutatási folyamatban a fizikoterápia gyakorlatának fokozása érdekében a változó egészségügyi környezetben
 • Integrálja a szakmai etikát, az értékeket és a felelősséget a fizikoterápia gyakorlatában
 • A sokszínű társadalom szakma és egészségügyi igényeinek támogatása
 • Hatékony kommunikáció az egészségügyi szereplők minden tagjával (ideértve a szakmaközi csoport tagjait, a betegeket / ügyfeleket, a családtagokat, az ápolókat, a fogyasztókat és a fizetőket)
 • Hatékonyan kezelje a gyakorlatot, ideértve a pénzügyi, szabályozási politikákat, jogi követelményeket és a minőségi mutatókat

stevepb / Pixabay

physiotherapy, weight training, dumbbell

Fokozat követelmények

A hallgatóknak legalább 90 kredit teljesítésére van szükségük, hogy az elfogadható legyen. Ezeknek a kreditnek tartalmaznia kell az előírt általános oktatási kurzusok 60 kreditét, egy kisebb koncentrációt (15 kredit felső szintű tanfolyam), valamint a fizikoterápia előfeltételeit.

Azok a hallgatók, akik legalább hét, az alább felsorolt előfeltétel kurzust sikeresen teljesítettek, minimum előfeltételgel és kumulatív 3,0 GPA előzetes hallgatóval, pályázhatnak a programra. Az összes előfeltételeket sikeresen be kell fejezni a fizikoterápiás programba való belépés előtt. A programba való belépés előtt nyár folyamán legfeljebb egy tudományos kurzus vehető igénybe.

Szükség van önkéntes vagy munkával kapcsolatos tapasztalatokra a fizikoterápiában. Minden osztályba legfeljebb harminc hallgató kerül befogadásra.

Felhívjuk figyelmét, hogy legfeljebb 75 kredit fogadható el egy kétéves egyetemen. A hallgatók külföldi akkreditációval rendelkeznek, és akiknek az első nyelve nem angol, a kettős fokozat követelményeinek teljesítéséhez és a TOEFL kitöltéséhez (a főiskolai politika szerint) teljesíteniük kell a kredit főiskolai szintű angol összetételét. Azoknak, akik már rendelkeznek BA / BS fokozattal, csak az előfeltételeket és a fizikoterápiás tantervet kell kitölteniük. A program első évének sikeres befejezése után a hallgatók képesek az egészségtudományi alapképzésre. A program végleges tanfolyamának sikeres elvégzése után a hallgatók fizikoterápiás doktor fokozatot kapnak.

Clinical Simulation Lab

Az Egészség- és Természettudományi Iskola Klinikai Szimulációs Lab felkészíti a hallgatókat egészségügyi szakemberek jövőjére. A 12 000 négyzetlábnyi terület több speciális laboratóriumból áll, amelyek az egészségügyi intézményen belüli különféle tudományágakat szimulálják. A hallgatók csoportként dolgozhatnak, miközben gyakorolják a betegértékelést, a kritikus gondolkodást, a kommunikációt és az intervenciót konkrét betegforgatókönyvek alapján.

Karrierlehetőségek

A Mercy College fizikai terápiájának doktorátusai számára karrierlehetőségek magában foglalják a magán ambulanciákban, akut ápolási és rehabilitációs kórházakban, képzett ápolási létesítményekben, iskolai rendszerekben, otthoni gondozásban, egészségügyi és wellness létesítményekben, ipari és kutatóközpontokban, valamint magánpraktikában végzett munkákat. A Mercy College diplomások jelenleg vannak; felügyeleti pozíciókban, a magánpraktikák tulajdonosai és az egyetemi oktatók.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MSc Fizioterápia (előzetes regisztráció)
  • Leeds, Egyesült Királyság
 • Bachelor of Science in Allied Health: Pre-fizikai/foglalkozási terápia
  • Lamoni, Amerikai Egyesült Államok
 • Terápiás fizikai aktivitás mesterképzés krónikus patológiás, idős vagy fogyatékos emberek számára
  • Barcelona, Spanyolország