Keystone logo
Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Bevezetés

Mayo Clinic College of Medicine and Science oktatás, a felfedezés, az innováció, a csapatmunka és a vezetés kiválósága révén átalakítja a betegek és a társadalom egészségét is.

A főiskola küldetése az egészségügyi szolgáltatók, az orvosok és a tudósok sokszínű munkaerejének oktatása és inspirálása az orvosi oktatás, a kutatás és a klinikai ellátás kiválósága révén; Enyhíti az emberi szenvedést az együttérző és kulturális szempontból érzékeny ellátás biztosításával; Fokozza az orvosbiológiai tudományokat felfedezés és innováció révén, és népesedéstudomány és vezetés révén mozdítsa elő a nemzeti egészségügyi rendszert.

A Mayo Klinika több mint 150 évvel ezelőtti megalapítása óta az volt a célunk, hogy kiemelkedő ellátást nyújtsunk betegeink számára, és kiváló oktatási programokat kínáljunk, amelyek biztosítják az orvosi, tudományos és rokon egészségügyi szakemberek következő generációjának sikerét.

Valójában még a nevünk is - a Mayo Clinic - ebből az ötletből származik. A kezdetektől fogva Dr. William Worrall Mayo és fiai, Dr. William J. Mayo és Dr. Charles H. Mayo orvosokat és hallgatókat hívtak meg a minnesotai Rochesterbe, hogy megismerjék innovatív orvosi és sebészeti gyakorlatukat. A megfigyelésre érkező látogatók utaltak a "Mayos" klinikára.

Ugyanakkor a Mayo testvérek és kollégáik jeles tudósok voltak, akik bejárták a világot, hogy másoktól tanuljanak, és visszahozzák a legújabb orvosi fejleményeket, hogy beépítsék őket saját gyakorlatukba. A Mayo Klinika integrált orvosi gyakorlatának növekedésével az oktatás fontossága továbbra is a középpontban állt.

Helyszínek

  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Kérdések