Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Bachelor of Science in Health Information Management and Technology
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Bachelor of Science in Health Information Management and Technology

Boston, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

USD 37 620 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Képzelje el, hogy merész ötletekre törekszik, amelyeket az egészségügyi adatok, a programozás és a kezelés ismeretében hajtanak végre, hogy megváltoztassák a betegeknek nyújtott ellátást. Ha egészségügyi információkezelési karrierről álmodik, kezdje el ezt a négyéves, teljes munkaidős programot a bostoni egyetemen.

Az egészségügyi adatok és adatbázis-struktúrák alapelveinek elsajátítása mellett gyakorolni fogja az alkalmazások tervezését, és a kapcsolódó, de mégis különböző tudományterületeket tanuló hallgatókkal együttműködve megoldja a problémákat, és felkészül a való világban meglévő lehetőségekre, ahol az együttműködés kulcsfontosságú.

A program kiterjed az adatbiztonságra és az adatvédelemre is, amelyek alapvető témák az érzékeny egészségügyi információkkal dolgozó szakemberek számára. A diplomások fel lesznek készülve arra, hogy az adatokat felhasználják az egészségügyi gyakorlatokban és más körülmények között történő döntéshozatal lehetővé tételére és támogatására.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések