Keystone logo
Mansfield University Bachelor of Science a légzőterápiában
Mansfield University

Bachelor of Science a légzőterápiában

Mansfield, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Áttekintés

A légzőkészülék területén sok lehetőség nyílik a különböző területekre. Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma beszámol arról, hogy a légzőkészülék foglalkoztatási lehetőségei átlag felett nőnek, és továbbra is így teszik. A légzőterápiák értékelik és gondozzák az olyan személyeket, akik légzéssel és más kardiopulmonalis betegséggel rendelkeznek, mérsékeltől életveszélyesig. A légzőterápiák szorosan együttműködnek más egészségügyi szakemberekkel, hogy széles körű diagnosztikát és terápiát biztosítsanak a betegeknek.

A Mansfield University Respiratory Therapy Program egy teljes idejű, négyéves, Bachelor of Science (BSc) képzési program. Ez egy együttműködési program a Mansfield University Egészségtudományi Tanszékével és a Guthrie Robert Packer Kórházzal. A diákok az első két évet a campuson töltik Mansfieldben, a PA előkészítő és általános oktatási programokat. A diákok a második két évüket, valamint egy nyárat töltik el a klinikai tanfolyamokon és a gyakorlati tapasztalatokon a Robert Packer Kórházban Sayre-ben, ahol teljesítik az osztálytermi és klinikai tapasztalatokat. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy több más klinikai tagsággal forgassák, értékes gyakorlati klinikai tapasztalatokat szerezzenek.

Tanulmányaik végén a diákok megkapják a BS-t a légzőkészüléknél, és azonnal elnyerhetik a Therapist Multiple Choice vizsgát (TMC) és a klinikai szimulációs vizsgát (CSE), hogy regisztrált légzőterápiás (RRT) titkosítást szerezzenek.

Foglalkoztatás

Mansfield University Respiratory Care program 100% -os munkahelyet biztosít; soha nem végezte el ezt a programot a sikeres foglalkoztatás biztosításában a diploma megszerzése után. Gyakran több ajánlat közül választhat.

Credentialing vizsgák

A légzőkészítő szakemberek két vizsgát tesznek. Az első a TMC vizsga, amelynek alacsony és magas pontszámai vannak. Az alacsony pontszámú pontszám elérése a CRT hitelesítő és állami engedély. A magas vágási pontszám elérése lehetővé teszi a diplomás számára, hogy üljön a klinikai szimulációs vizsgára (CSE). A TMC a csúcsminőségű pontszámon halad át, és a CSE a végzősöket megkapja az RRT-hitelesítő anyagban.

Az elmúlt három évben programunk 100% -os átviteli sebességet kapott mind a TMC vizsga, mind a CSE vizsga számára. A végzősök folyamatosan teljesítik a nemzeti átutalási arányt mindkét vizsgán.

A Mansfield University Respiratory Care program négy alkalommal (2013, 2014, 2017 és 2018) elnyerte a Distinguished RRT Credentialing díjat.

A Mansfield University Respiratory Therapist program nemzeti szinten akkreditált:

A Légzőszervi Akkreditáció Bizottsága.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Mester Preventív és Alkalmazott Testmozgás Elméletében és Módszereiben
    • Parma, Olaszország
  • Master of Science in Clinical Exercise Physiology
    • Pittsburgh, Amerikai Egyesült Államok
  • Master of Science in Psychology of Physical Activity, Health and Wellbeing
    • Jyväskylän yliopisto, Finnország