Keystone logo
University of London International Programmes Posztgraduális tanúsítvány a klinikai vizsgálatok során
University of London International Programmes

Posztgraduális tanúsítvány a klinikai vizsgálatok során

UK Online, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7600 / per year

Távoktatás

Bevezetés

A tekintélyes Posztgraduális Certificate in Clinical Trials távoktatásban

Ez a fokozat a tapasztalt szakemberek, akik szeretnék bővíteni a szerepe a tervezés, az irányítás, elemzés és jelentés a klinikai vizsgálatok során. Azt is előnyös azoknak, akik szeretnék, hogy jobban megértsük kísérletek, mielőtt ebbe a mezőbe.

A program célja, hogy:

  • fejlessze tudását és megértését a legfontosabb döntéseket övező tervezés, szállítás és értékelése a klinikai kísérletek;
  • ösztönözze a kritikus és értékelő képességek, amelyek segítenek elérni a független tudományos ítéletet;
  • tanítani, hogyan kell alkalmazni a fogalmi és gyakorlati eszközöket megindításához szükséges klinikai vizsgálatok;
  • előmozdítása önfejlesztés olyan környezet, hogy a gyakorlatban készségek kiválasztása, az asszimiláció és a kommunikáció.

Program részletek

A kurzus által kidolgozott London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM), Európa vezető posztgraduális egészségügyi intézmény az alanyok közegészségügyi és trópusi gyógyszert.

Az egyes modulok

Tanulás egyes modulok önállóan alapján ideális választás, ha szeretné frissíteni a szakmai ismeretek, vagy kóstolja meg a programot. A díj £ 1,900 modulonként.

alkalmaz

Hogyan tanulsz

A képzés lehetővé teszi, hogy tanulmányozza függetlenül időben és ütemben, hogy Önnek (feltéve, hogy bizonyos tantárgyak konkrét határidőket). Ennek távoktatási hallgató, akkor kap:

Átfogó tananyagok

Az anyagokat az a dedikált virtuális tanulási környezet. Ezek tartalmazzák:

  • Tanulmány útmutatók, tankönyvek, és a hallgatói kézikönyvek.
  • További számítógép program, amennyiben szükséges (pl Stata).
  • Élénk grafika, valamint az interaktív diagramok és táblázatok.
  • Hozzáférés az elmúlt vizsgamunkák és vizsgáztatói jelentéseket.
  • Hozzáférés az Iskola online könyvtári források.
  • Kiemelkedő bemutató támogatást

Ön is részt vehet a tudományos viták a tanárokkal és a diáktársak keresztül online portált. Az oktatók osztják minden modul és rendelkezésre állnak a lekérdezések és a vita a tanév során.

Blended learning lehetőségek

Ha sikeresen számos modulok, akkor is jogosulttá válik, hogy tanulmányozza legfeljebb két modul Londonban. Teljes részleteket küldött valamennyi távoktatási hallgatók minden évben július.

Késői jelentkezési díj

A pályázóknak, akik be alkalmazásokat június 1. után 2017 kell majd fizetni bejelentési díjat £ 100 ponton benyújtása, amelyet le kell vonni a mérleg fizetendő díjak a regisztrálás után. Ha a kérelem nem eredményez regisztráció, a jelentkezési díj nem téríthető vissza. Nincs alkalmazás díj nem vonatkozik a benyújtott kérelmek én vagy azt megelőzően május 31, 2017.

Ösztöndíjak

A London School kapcsolatban van az említett alapítványt, mely finanszírozási lehetőségeket szíriai, libanoni, jordániai és palesztin állampolgárt.

Szerkezet és tananyag

Posztgraduális Certificate: 4 kötelező modulok

Megjegyzés: az MSC és a posztgraduális diploma Clinical Trials, a választható modulok, legalább három modulból kell venni kiválasztási csoportból CTM2. A fennmaradó modul (ok) lehet választani más CTM2 modulok, vagy szelekciós csoportok EPM3, IDM2, IDM3, IDM5 vagy pHM2 kiválasztási csoportok.

Jelentkezzen még ma itt

Az Iskoláról

Kérdések