Keystone logo
Loyola University New Orleans College of Nursing and Health Ápolási alapképzés
Loyola University New Orleans College of Nursing and Health

Ápolási alapképzés

New Orleans, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A New Orleans-i Loyola Egyetem az Ochsner Health-szel partneri viszonyban áll az engedélyezés előtti Bachelor of Science in Nursing (BSN) diplomával, amely egyesíti a betegközpontú klinikai ellátást egy akadémiailag versenyképes bölcsészeti tantervvel. Jezsuita oktatásunk révén fejleszti a kritikus gondolkodást, az etikus döntéshozatali és kommunikációs készségeket, hogy vezető szerepet tölthessen be az egészségügyi ágazatban, és változást tudjon elérni közösségében.

A Loyola engedélyezés előtti ápolási programja a következő előnyökkel tűnik ki:

  • Mind a négy évet gyönyörű campusunkon töltheti New Orleans Uptown szívében, és élvezheti a teljes egyetemi tapasztalat lehetőségét a világ egyik legkülönlegesebb városában.
  • A kurzusokat a jezsuita értékeinkhez fogja kötni, a „cura personalis” – az egész emberrel való törődés – középpontjában, valamint a mások szolgálatában álló férfivá és nővé válás.
  • Partnerünk, az Ochsner Health garantált klinikai gyakorlatain keresztül tanulhat.
  • Felkészülten fog végezni arra, hogy összetett helyzeteket elemezzen, és bizonyítékokon alapuló klinikai ítéleteket hozzon páciensei számára egy gyorsan változó egészségügyi környezetben.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok