Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Bevezetés

Oktatjuk és képezzük az egészségügyi szakemberek és tudósok következő generációját, akik folytatják az innovatív és életmentő egészségügy és az élvonalbeli orvosi kutatás büszke örökségét. Az LSU Health Shreveport a nemzet csak negyven negyven tudományos orvosi központjának (AMC) egyikeként tisztelt kincs egy olyan közösségben, amely évtizedek óta küzdött a létrehozásáért.

Elsődleges oktató kórházaink Shreveportban és Monroe-ban találhatók, és az Ochsner LSU Health Shreveport igazgatja őket. További oktatási helyszínek: az Overton Brooks VA orvosi központ, a Shriner-féle gyermekkórház, a Willis-Knighton orvosi központ, a CHRISTUS Health és a Rapides Medical Center.

A Louisiana State University Egészségügyi Shreveportjának elsődleges küldetése a TANÍTÁS, A GYÓGYÍTÁS és a FELFEDEZÉS a régió és azon kívüli jólét előmozdítása érdekében. Az LSU Health Shreveport magában foglalja az Shreveportban működő orvostudományi, posztgraduális és szövetséges egészségügyi szakmákat.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Kérdések