Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Bevezetés

Az 1909-es megnyitása óta a Loma Linda Egyetem Orvostudományi Iskolája képzett szakképzett orvosi szakembereket, elkötelezetten a keresztény szolgálat mellett. Az iskola mindig arra törekedett, hogy a legjobb orvostudományt a gondoskodó, keresztény együttérzéssel ötvözze. A Loma Linda diákjait olyan körülmények között képzik ki, amelyek hangsúlyozzák a beteg igényeit és a megelőző ellátást a jövő betegségének ellensúlyozására.

Az orvostanhallgatók az első két évet egy nehéz természettudományi tanterv tanulmányozásával töltik ki, amelyet az emberi viselkedés, a vallás és az etika osztálytermi munka egyensúlyban tart. Juniorokként a hallgatók klinikai rotációval és a családi orvoslás, a nőgyógyászat és a szülészet, az orvostudomány, a gyermekgyógyászat, a pszichiátria, a radiológia és a sebészet szakterületeivel töltenek időt. Az idősek az orvostudomány és a sebészet terén folytatott fejlett képzés révén váltakoznak, és diplomájukat négy hónap választható anyaggal fejezik be.

A Loma Linda orvostanhallgatóknak egyedülálló lehetőségük van arra, hogy készségeiket az emberi fejlesztésben hasznosítsák. A legtöbb orvostanhallgató két nagyon népszerű egyetemi programban vesz részt: a Social Action Community Health System és a Student for International Mission Service. Mindegyikben segítenek ellátást nyújtani alacsonyabb jövedelmű embereknek és másoknak, akiknek nincs hozzáférésük az alapvető orvosi ellátáshoz.

Helyszínek

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések