Keystone logo
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK) Egészségügyi alapképzés ápolásból
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Egészségügyi alapképzés ápolásból

Rovaniemi, Finnország

7 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

EUR 9500 *

Az egyetemen

* a tandíj összege a tanulmányok kezdő évétől függ

Bevezetés

Egészségügyi és ápolási általános és speciális ismeretekkel rendelkező egészségügyi szakembereket képezünk. A tanulmányok lehetővé teszik a diplomások számára, hogy Finnországban és más nemzetközi környezetben, kórházakban és egészségügyi központokban, valamint a magánszektorban dolgozzanak.

A hallgatók számára széles körű alapvető tudásbázist, valamint az egészségügy jelenlegi és jövőbeli igényeinek kielégítéséhez szükséges fejlett ismereteket biztosítunk.

A hallgatók jó elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek az ápolásban, az ápolástudományban és az ápoláskutatásban, hogy hozzájárulhassanak az ápolás fejlesztéséhez. Távoktatást és digitális szolgáltatásokat tanulsz az ápolói szakma részeként. A tanulási folyamat során a hallgató kapcsolatokat fogalmaz meg a gyakorlati tapasztalatok és az elméleti fogalmak között. Ezek a kapcsolatok megkövetelik az elmélet és a gyakorlat integrációját, és ezt elősegíti a gyakorlatról való reflexió.

A klinikai gyakorlat Finnországban vagy részben külföldön végezhető. A nemzetközi programban való tanulás kiváló lehetőséget kínál arra, hogy nagyra értékelt oktatásban részesüljön. Ön 15 kredites finn nyelvet tanul, míg a finn nyelvű hallgatók angolul és svédül tanulnak. A finn nyelvet a gyakorlati képzésben használják, amelyet finn nyelvű szervezetekben folytatnak a tanulmányok során. Finnországban kiválóak a munkalehetőségek a regisztrált ápolók számára.

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések