Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Bevezetés

A New Jersey-i Tudományos, Technológiai és Matematikai Központ élénk oktatási és kutatási környezetet kínál, amelynek célja az újítók új generációjának felkészítése a sikeres karrierre, professzionális tudósokként, orvosként és oktatóként.

A New Jersey-i Tudományos, Technológiai és Matematikai Központban egyesítjük a természettudományt és a kutatást egy innovatív kitüntetett tantervben, amely arra törekszik, hogy a kritikus gondolkodás és a problémamegoldó készségek elsajátításához szükségesek legyenek a sikerhez a mai tudományos és technológiai fejlett világban. A Research First Initiative kezdeményezésünkön keresztül kezdheti meg kutatásait egy tapasztalt oktatóval az elsőéves korában, és továbbra is felbecsülhetetlen tapasztalatokat és munkaképzést szerezhet egyetemi karrierje során.

Válasszon a különböző innovatív egyetemi és posztgraduális programok közül, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és érdeklődésének. E lehetőségek mindegyike lehetővé teszi, hogy eredeti gyakorlati kutatásban vegyen részt és oktasson a legkorszerűbb eszközökről a kari mentorálás alatt.

Helyszínek

  • Hillside

    North Avenue,215, 07205, Hillside

    Kérdések