Keystone logo
KPJ Healthcare University College (KPJUC) Bachelor of Physiotherapy
KPJ Healthcare University College (KPJUC)

Bachelor of Physiotherapy

Nilai, Malajzia

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A fizioterápia egy tudományon alapuló szakma, amely mozgás, testmozgás, kézi terápia és olyan tanácsok révén segíti a sérüléssel, betegséggel vagy fogyatékossággal sújtott embereket, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy a lehető leghosszabb ideig önállóak maradjanak. A fizioterápia fokozaton alapuló egészségügyi szakma, és jövedelmező karrier az állami és magánkórházakban, egészségügyi központokban, sportorvosi klinikákon, szülészeti kórházakban, rehabilitációs központokban, idősgondozási létesítményekben és magángyakorlatokban, valamint az egészségfejlesztés, az oktatás, a menedzsment területén. és a kutatás.

Szerezd meg a legjobb gyógytorna képzést, és szerezd magad az egészségügyi szakmák egyik legsokoldalúbb és legigényesebb részén a KPJ Egészségügyi Egyetemi Főiskolával.

A KPJUC magas színvonalú tudományos oktatást és klinikai intenzitást nyújt a KPJ Kórházak csoportjában. Magasan képzett és tapasztalt gyógytornászoktól fog tanulni, akik jártasak a gyógytornával kapcsolatos gondozásban, oktatásban és kutatásban. Meg fogja szerezni azokat az ismereteket és készségeket, amelyekre szüksége van gyógytornászként gyakorláshoz, testmozgás, mozgáselemzés, manuális terápiás technikák és elektro-fizikai módok felhasználásával az emberek egészségének helyreállítása, javítása és elősegítése érdekében.

A tanfolyam felkészíti Önt a karrierlehetőségek széles skálájára, függetlenül vagy az egészségügyi szakemberek csapatának részeként. A tanfolyam korai részének középpontjában azok a feltételek állnak, amelyek esetén az emberek általában fizioterápiás ellátást igényelnek. A későbbi években a klinikai környezetbe költözik, ahol ismereteit és készségeit gyakorlott gyógytornászok felügyelete mellett gyakorolják a fizioterápiás szolgáltatások nyújtásában. Ezt a klinikai képzést a KPJ kórházak csoportjában tartják.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Mester Preventív és Alkalmazott Testmozgás Elméletében és Módszereiben
    • Parma, Olaszország
  • Master of Science in Clinical Exercise Physiology
    • Pittsburgh, Amerikai Egyesült Államok
  • Master of Science in Psychology of Physical Activity, Health and Wellbeing
    • Jyväskylän yliopisto, Finnország