Keystone logo
Kitasato University School of Medicine Neurológia Degeneratív betegség
Kitasato University School of Medicine

Neurológia Degeneratív betegség

Sagamihara, Japán

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Parkinson -kór (PD) az Alzheimer -kór (ATD) után a második leggyakoribb neurodegeneratív betegség. Az általános elterjedtség állítólag körülbelül 150 /100 000, de a hírek szerint a 70 év körüli idős emberek száma meghaladja a 800-at, és a PD-betegek száma már növekszik Japánban, amely szuperöregedő társadalom. A demenciával és pszichiátriai tünetekkel járó Lewy -test demenciák is vonzzák a figyelmet, mivel az idős PD -k száma nő.

Ezenkívül az Egyesült Államokban 1997 -ben a nagycsaládos PD génanalízise óta aktívan végezték a családi PD génanalízisét, de a PARK8 nevű családi PD családról a Kitasato Egyetem számolt be. .. A kóros állapot a dopamin csökkenése a striatumban a substantia nigra degenerációja miatt, és a gyógyszeres kezelés a fő hangsúly. Az elmúlt években olyan betegségek csoportja vonta fel a figyelmet konformációs betegségekként, amelyekben egy adott gazdasejt fehérje rosszul oldódik a magasabb rendű szerkezeti átalakulása miatt, és kóros fehérjék halmozódnak fel a szövetekben és a sejtekben. 1998 Az α-synuklein a Lewy fő teste. Ez egy összetevő, és az ATD -vel együtt tipikus betegségnek tekinthető.

Csoportunk a legkorszerűbb orvosi kezeléseket nyújtja, amelyek nagy bizonyítékkal szolgálnak a kapcsolódó betegségekre, beleértve a Parkinson-kórt is. Továbbá ezekben a degeneratív betegségekben a szövetekben és sejtekben felhalmozódott rosszul oldódó fehérjék az idegsejtek diszfunkcióját okozzák, ezért a kóros fehérjék elnyomását vagy megszüntetését terápiás célpontnak tekintik, és ezek alapján a patogenezis és a kezelés egy részét támogatjuk kutatás, hogy vállalja a szerepet.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Őssejtek és transzlációs neurológia MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (online tanulás)
    • Online
  • PhD neurodegeneratív betegségekből
    • Saint Petersburg, Oroszország