Keystone logo
Kingston University MSc tanulási nehézségekkel küzdő ápoló
Kingston University

MSc tanulási nehézségekkel küzdő ápoló

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* otthon teljes munkaidőben: 9250 GBP | nemzetközi teljes munkaidő: 16 200 GBP

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ha pozitív változást szeretne elérni a tanulásban akadályozott emberek életében, és már rendelkezik egyetemi végzettséggel és tapasztalattal az egészségügyi és szociális ellátás terén, akkor ez a mesterkurzus Önnek szól. Két éven belül bejegyzett tanulási zavarokkal küzdő ápoló leszel.

Ez a kurzus felkészíti Önt a személyközpontú szakmai gyakorlatban való karrierre, számos egészségügyi és szociális ellátási területen. Megtanulja, hogyan lehet lehetővé tenni a tanulásban akadályozott emberek és családjaik ellátásának tervezését és értékelését. Kihívást jelent arra, hogy készségeket fejlesszen bizonyítékok gyűjtésében, elemzésében és szintetizálásában, hogy biztosítsa az egészségügyi egyenlőtlenségek és a társadalmi elszigeteltség szembesülését és megoldását.

Tanulmányozni fogja azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az emberek egészségét és jólétét, a társadalmunkban tapasztalható egészségügyi egyenlőtlenségeket, valamint azt, hogy hogyan javíthatjuk a tanulási fogyatékkal élők és az autista spektrumú betegek egészségi állapotát (ASC).

Felfedezi a komplex állapotok kezelését az egész életen át, a gyermekektől az idősekig és a demenciában szenvedőkig, vagy más mentális vagy fizikai egészségügyi szükségletekkel küzdőkig.

A szimulációk és az elhelyezés során együttműködve dolgozhat a szolgáltatás felhasználóival. Az elhelyezési szolgáltatók közé tartozik a South West London and St George's Mental Health Trust, a Surrey and Borders Partnership Trust, a Great Ormond Street, a The Children's Trust és a The Royal Hospital for Neuro-disability.

Ez a kurzus a tanulók kis csoportjának szól, ahol részesülhet az egyéni tanulásból és támogatásból. Dinamikus oktatói csapatunk tanítja Önt, amelyben vezető kutatók és szakértők vesznek részt a fogyatékossággal élők ápolásának gyakorlatában és az Egészségügyi Minisztériumban. Diákjaink nagyon keresettek, és több állásajánlatot is kapnak a tanfolyam befejezése előtt.

A választás okai Kingston University

  • A Kingston az első helyen áll Londonban és a 6. helyen az Egyesült Királyságban az ápolási és szülésznői szakmában (Guardian University League tabella 2022).
  • Szakértő oktatóink részt vesznek a tanulásban akadályozott ápolás országos jövőjének kutatásában és alakításában, ápolónövendékeink pedig 2012 és 2022 között a Student Nursing Times Awards döntősei, Jessica Ball pedig 2022-ben az Év Tanulóápolója: Tanulási zavarok díjat nyert.
  • Közvetlenül tanulási nehézségekkel küzdő egyénekkel, családtagjaikkal/gondozóikkal, valamint a Baked Bean Theatre Company tanulási nehézségekkel küzdő színészeivel fog dolgozni szimulációs programcsomagunkban.

Akkreditáció

Ez a fokozat tudományos díjat és ápolói szakképesítést is biztosít. A program sikeres elvégzése után az Ápolási és Védőnői Tanácshoz ajánlják szakmai regisztrációra.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések