Keystone logo
Kingston University MSc rákbiológiából
Kingston University

MSc rákbiológiából

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9860 / per year *

Az egyetemen

* otthon teljes munkaidőben: 9 860 GBP | nemzetközi teljes munkaidő: 15 800 GBP

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ön képzett lesz a tudományos kutatási módszerekben, és megtanulja a molekuláris biológiában használt technikákat. Tanulmányozni fogja a betegségek biológiáját, a tumorbiológiát, az immunológiát, a molekuláris onkológiát, a hematológiai rosszindulatú daganatokat, valamint a rák diagnosztikai és terápiás technikáit.

Az orvostudomány alapvető témáinak elveinek és gyakorlatának megértése mellett mélyreható ismereteket szerez az onkológiai témákról és azok kapcsolatáról más orvosi tudományágakkal. Kutatási projektje megvalósítható élettudományi kutatócsoportunk egyikében, vagy akár a munkahelyén is, ha nappali vagy részmunkaidőben tanul. Kiváló értékesítési pont lehet állás vagy előléptetés esetén.

A választás okai Kingston University

  • Lehetősége lesz olyan cégekkel dolgozni, mint a GlaxoSmithKline, vagy olyan kutatóintézetekben, mint a Rákkutató Intézet és kórházi laboratóriumokban.
  • Egy kutatási projekten keresztül mélyrehatóan tanulmányozhat egy érdekes területet, és értékes kutatási készségekre tehet szert.
  • A rugalmas és részmunkaidős lehetőségek segíthetnek abban, hogy tanulmányait más kötelezettségvállalásokhoz igazítsa. Az egyes modulok a folyamatos szakmai fejlődés részeként vehetők igénybe.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések