Keystone logo
Kingston University MSc mentálhigiénés ápoló szakon
Kingston University

MSc mentálhigiénés ápoló szakon

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* otthon teljes munkaidőben: 9250 GBP | nemzetközi teljes munkaidő: 16 200 GBP

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

A mentálhigiénés ápolónő egy rendkívül kifizetődő karrier, ahol valódi változást hozhat. Ez a tanfolyam mentálhigiénés ápolóként való regisztrációhoz vezet az Ápolási és Szülésznői Tanácsnál (NMC). Ha pozitív változást szeretne elérni az emberek életében, és már rendelkezik egyetemi végzettséggel és tapasztalattal az egészségügyi és szociális ellátás területén, akkor ez a mesterképzés az Ön számára készült.

Feltárja a mentálhigiénés ápoló szerepét, valamint a mentálhigiénés szolgáltatásokat igénybe vevők különféle igényeit és összefüggéseit. Elemezni és alkalmazni fogja a kutatásokat és a bizonyítékokat, hogy megértse a mentális egészségügyi ellátás összetettségét. Megtanulja a klinikai gyakorlatban használt pszichológiai megközelítések széles skáláját, és felkészül a regisztrált ápolóvá való átállásra.

Tanulmányai az ápolás minden területéhez és a mentális egészségre specifikus modulokhoz tartoznak. Első kézből tanulhat meg a mentális egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevőktől és gondozóktól a szolgáltatást igénybe vevőkkel és a gondozók által vezetett szervezetekkel kialakított partnerségünk révén.

Tapasztalatot szerezhet London vagy Surrey területén, ahol változatos elhelyezkedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a speciális és nemzeti szolgáltatásokat is. Elhelyezési szolgáltatóink közé tartozik a Délnyugat-London és a St George's Mental Health Trust, a Surrey and Borders Partnership Trust, a South London and Maudsley (SLAM) NHS Foundation Trust, a Central and North West London NHS Foundation Trust és független kórházak, köztük a Priory Group.

Lehetősége lesz egy nemzeti vagy nemzetközi választható modulra az első év végén.

Az akadémiai csapat tagjai szerkesztették és közreműködtek az alapszövegekben, beleértve a Gault I et al. (2017) Communication in Nursing and Health Care and Chambers M (ed) (2017) P sychiatric and Mental Health Nursing; A gondoskodás mestersége .

A választás okai Kingston University

  • Kingston az első helyen áll. Londonban, az Egyesült Királyságban pedig összességében a 6. helyen áll az ápolói és szülésznői szakon (Guardian University League Tables 2022).
  • A Kingston és a South West London Recovery College közötti partnerség lehetőséget kínál arra, hogy tanuljon mentális egészségügyi szakemberektől és tapasztalt emberektől, illetve velük.
  • Fejleszti és finomítja kommunikációs és klinikai készségeit nagy hűségű próbabábukkal, színészbetegekkel való szerepjátékkal és forgatókönyv-alapú szimulációkkal.
  • A Kingston mentálhigiénés osztály-szimulációi elnyerték a Nursing Times díjat a mentálhigiénés oktatás terén nyújtott innovációért.

Akkreditáció

Ez a fokozat tudományos díjat és ápolói szakképesítést is biztosít. A program sikeres elvégzése után az Ápolási és Védőnői Tanácshoz ajánlják szakmai regisztrációra.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések